Marjainen nakukakku

(0)
3 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kolmikerroksinen täytekakku pursuaa tuoreita marjoja ja raikasta rahkatäytettä. Nakukakussa jätetään reunat rennosti kuorruttamatta.

10 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marjainen nakukakku

Pohja:

150 g pehmeää voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
yhden sitruunan kuori raastettuna
1 hyppysellinen suolaa
3 kpl kananmunaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
3,5 dl vehnäjauhoja
2,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
3 rkl maissitärkkelystä

Täyte:

250 g mansikoita
125 g vadelmia
125 g mustikoita
250 g maitorahkaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 dl vispikermaa
Dr. Oetker Geelivärejä

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Voitele kakkupohja tai vuoraa pohja ja reunat leivinpaperilla. Lämmitä uuni tasalämmölle 180°C tai kiertoilmalle 160°C.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi tai margariini notkeaksi. Sekoita joukkoon sokeri, vaniljasokeri, sitruunan raastettu kuori sekä suola. Lisää kananmunat taikinaan yksitellen voimakkaasti vatkaten. Vatkaa noin 30 sekuntia jokaisen kananmunan lisäämisen jälkeen. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinan joukkoon kahdessa erässä. Paista kakkupohja uunin alimmalla tasolla noin 60 minuuttia. Leikkaa valmis kakkupohja kolmeen osaan.

2

Täyte

Putsaa ja pese marjat. Jätä muutamiin mansikoihin kanta paikoilleen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka ja vaniljasokeri keskenään ja kääntele kermavaahto varovasti joukkoon. Jaa täyte kolmeen osaan. Värjää täytteet mustikansinivioletiksi (punaista ja sinistä väriä), vadelmanpunaiseksi ja vaalean mansikanväriseksi (punaista ja keltaista väriä).

3

Kakun kokoaminen

Levitä violetti täyte kakkupohjalle ja lisää väliin mustikat. Aseta kakkupohja päälle ja paina hieman. Sitten vuorossa on vadelmanpunainen täyte ja vadelmat. Viimeisen kakkupohjan päälle levitetään vaalean mansikkainen täyte. Halkaise kannattomat mansikat kakun päälle ja asettele kannalliset kauniisti päällimmäiseksi. Laita kakku hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Vinkki! Kakkupohjan voi pakastaa ilman täytettä.

Reseptin ravintosisältö Marjainen nakukakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2357 kJ
563 kcal
1139 kJ
272 kcal
Rasva 30.52 g 14.74 g
Hiilihydraatit 47.17 g 22.79 g
Proteiini 6.34 g 3.06 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei