EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marjainen pavlova

Marenkikakku eli pavlova on ihana jälkiruoka. Tässä ohjeessa marenkiunelma on päällystetty karhunvatukoilla, mutta voit hyvin korvata ne vaikkapa mansikoilla, vadelmilla tai kaikkien näiden yhdistelmällä.

about 12 annosta

Vaikeustaso 1 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marjainen pavlova

Marenkipohja:

4 kpl kananmunan valkuaista
1 hyppysellinen suolaa
2 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl maissitärkkelystä

Täyte:

2,5 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl tomusokeria tai sokeria

Päälle:

500 g karhunvadelmia tai muita marjoja

Valmistus

Valmistus:

1

Piirrä noin 20 cm kokoinen ympyrä leivinpaperille ja laita se uunipellille. Vatkaa valkuaiset ja suola sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa noin 3 minuuttia kunnes sokeri on täysin liuennut. Sekoita lopuksi joukkoon maissitärkkelys. Valmiin vaahdon tulee olla jämäkkää ja kiiltävää.

Kaada marenki leivinpaperin päälle piirretyn ympyrän sisälle. Paista 100°C asteessa noin kaksi tuntia. Sammuta sitten uunista lämpö ja jätä marenkipohja kuivumaan uuniin 20 minuutiksi.

2

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää maitorahka ja sokerit ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte jäähtyneen marenkipohjan päälle ja koristele karhunvatukoilla. Tarjoile heti!

Reseptin ravintosisältö Marjainen pavlova

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 712kJ
170kcal
653kJ
156kcal
Rasva 7.44g 6.83g
Hiilihydraatit 21.01g 19.28g
Proteiini 2.15g 1.97g