Marjakakku

Marjoilla päällystetty täytekakku.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marjakakku

Taikina:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Kostutus:

2 dl maitoa
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte:

2 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea

Koristelu:

about 500 g tuoreita marjoja

preparation

Valmistus

1

Vuoraa leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjainen kakkuvuoka. Esilämmitä uuni 175 °C.

2

Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

3

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista kakkua uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irrottamista.

4

Halkaise kakku kahteen yhtä paksuun kerrokseen. Kostuta vaniljamaidolla.

5

Valmista täyte vaahdottamalla kakkumoussejauhe maidon kanssa. Täytä kakku. Asettele marjat kakulle. Voit halutessasi viimeistellä kakun hyytelösokerista valmistetulla kiilteellä. Anna vetäytyä jääkapissa vähintään puoli tuntia. Lisää hopeahelmet vasta juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Marjakakku

PER ANNOS / KAPPALE PER 100 G / ML
Energia 1068kJ
255kcal
833kJ
199kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 30g 23g
Proteiini 0g 0g