EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marjoilla täytetyt kesäiset minikakut

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Kesäiset helpot minikakut.

about 8 kappaletta

Vaikeustaso 1 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marjoilla täytetyt kesäiset minikakut

Kakkupohja:

5 kpl kananmunaa (koko M/L)
2,5 dl sokeria
0,5 dl vesi
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Vaniljakreemi:

2 kpl kananmunaa (koko M/L)
2 rkl sokeria
1 rkl vehnäjauhoja (tai maissitärkkelystä)
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 dl maitoa
2 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2,5 dl kuohukermaa

Koristelu:

500 g tuoreita mansikoita tai muita marjoja
1 dl tomusokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Kakkupohja

Lämmintä uuni 230 asteeseen (kiertoilmauuni 210 asteeseen).

2

Vatkaa kananmunat, sokeri ja vesi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Levitä taikina tasaisena kerroksena kahdelle leivinpaperilla vuoratulle paistopellille.

3

Paista kakkupohjia noin 6–8 minuuttia ja kumoa pohjat sitten leivinpaperille, johon on ripoteltu sokeria. Tee muotilla 24 pyöreää kakkua, joiden halkaisija on noin 9 cm.

4

Vaniljakreemi

Vatkaa munat, sokeri, vehnäjauhot ja vaniljasokeri kattilassa. Vatkaa joukkoon maito ja kuumenna seos varovasti kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä seosta muutamia minuutteja, kunnes rakenne on kreemimäinen. Liota liivatelehtiä 5–10 minuuttia kylmässä vedessä ja purista vesi pois. Sekoita liivatelehdet kuumaan kreemiin ja anna seoksen jäähtyä lähes kylmäksi. Valmis kreemi on paksua ja kermaista. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää kreemi kermavaahtoon varovasti käännellen. Jos kreemissä on paakkuja, sen voi siivilöidä ennen kermavaahtoon sekoittamista.

5

Koristelu

Huuhtele marjat ja pilko suurimmat marjat paloiksi. Kääntele marjoja tomusokerissa ja anna vetäytyä 30 minuuttia.

6

Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja ota muotilla kahdeksan ympyrän muotoista palaa, joiden halkaisija on noin 9 cm. Voitele kahdeksan kakkupohjaa ohuella kerroksella kreemiä ja aseta sokerimassalevyt niiden päälle. Kokoa kakut täyttämällä kerrokset marjoilla ja kreemillä. Aseta sokerimassalla päällystetyt levyt kanneksi. Sulata suklaa ja tee siitä kuvioita kakkujen päälle koristeeksi.

Säilytä kakkuja jääkaapissa, jossa ne säilyvät hyvin yhdestä kahteen päivää. Pohjat voidaan myös pakastaa tai säilyttää tiiviissä astiassa viisikin päivää. Taikinasta voi myös tehdä yhden suuren täytekakun, jonka halkaisija on noin 24 cm. Kakku sopii juhlaviin tilaisuuksiin, kuten häihin, rippijuhliin tai ylioppilasjuhliin.

Reseptin ravintosisältö Marjoilla täytetyt kesäiset minikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2822kJ
674kcal
1156kJ
276kcal
Rasva 16.89g 6.92g
Hiilihydraatit 62.91g 25.78g
Proteiini 11.06g 4.53g