EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marokkolainen Appelsiinikakku

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Appelsiinin makua ja mausteisuutta

about 12 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marokkolainen Appelsiinikakku

Ainekset:

175 g voita
3 kpl kananmunaa
270 g sokeria
180 g vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa
200 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
4 kpl luomu appelsiinimehu (sekä raastettu kuori)

Kuorrutus:

50 g Dr. Oetker Mantelilastuja
about 1 - 2 tl kanelia jauhettuna

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Kuumenna uuni 180 asteiseksi. Pese appelsiinit. Raasta appelsiinien oranssi kuori. Purista appelsiineista mehu talteen. Sulata voi ja anna sen jäätyä.

1

Vaahdota kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sekoittaen keskenään sekoitetut jauho, suola ja leivinjauhe.

2

Lisää mantelijauhe, ja sulatettu jäähtynyt voi. Lisää lopuksi appelsiininkuoriraaste ja ¼ dl appelsiinimehua. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle.

3

Paistokakku:

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 40 - 45 Minutes

4

Anna jäätyä ritilän päällä. Kostuta jäähtynyt kakku lopulla appelsiinimehulla. Ripottele kanelijauhe kakulle ja koristele mantelilastuilla.

Reseptin ravintosisältö Marokkolainen Appelsiinikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1913kJ
457kcal
2152kJ
514kcal
Rasva 24.76g 27.82g
Hiilihydraatit 35.47g 39.86g
Proteiini 7.41g 8.33g