EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marsipaanikonvehdit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Anna ihanat itse tehdyt marsipaani konvehdit lahjaksi. Helppo ja nopea resepti herkullisiin makeisiin.

20 kappaletta

Vaikeustaso 1 35 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marsipaanikonvehdit

Marsipaanikonvehdit:

250 g marsipaania
1 dl tomusokeria
1 tl kirsikka-brandyä tai muuta aromia
300 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
30 g saksanpähkinöitä

Valmistus

Valmistus:

Mittaa marsipaani, tomusokeri ja brandy kulhoon ja vaivaa käsin tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta noin 20 palloa.

Pilko suklaa karkeaksi rouheeksi ja sulata se kulhossa vesihauteessa. Dippaa marsipaanipallot sulatettuun suklaaseen yksi kerrallaan haarukan avulla ja pyyhkäise ylimääräinen suklaa kulhon reunaan. Aseta konvehdit sitten leivinpaperin päälle.

Pilko saksanpähkinät hienoksi rouheeksi, ripottele konvehtien päälle ja aseta konvehdit jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

Jos haluat neliskulmaisia konvehteja, kauli marsipaanimassa levyksi kahden leivinpaperiarkin välissä, jolloin saat siihen sileän pinnan. Leikkaa levy sitten neliöiksi.
 

Voit halutessasi korvata kirsikka-brandyn toisella maustetulla liköörillä tai aromilla. 

Reseptin ravintosisältö Marsipaanikonvehdit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 632kJ
151kcal
1972kJ
471kcal
Rasva 6.90g 21.55g
Hiilihydraatit 20.38g 63.70g
Proteiini 1.41g 4.41g