EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mausteinen omena-taatelikakku

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Leivo kahvipöytään maustekakku. Omena ja taateli mehevöittävät tämän kakun.

about 12 palaa

Vaikeustaso 1 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mausteinen omena-taatelikakku

Taikina:

250 g voita
3 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
2,5 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl kanelia tai piparkakkumaustetta
1 kpl omenaa
100 g kivettömiä taateleita
1 ps Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota noin 2 litran vetoinen kakkuvuoka. Kuutioi omena ja taatelit pieniksi kuutioiksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään.

2

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita jauhoseos, pähkinät ja hedelmät taikinaan.

3

Nostele taikina vuokaan ja tasoita. Paista uunin alatasolla noin 1 tunti.

Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän säilytyksen jälkeen. Kakku säilyy huoneenlämmössä kuivumiselta suojattuna vähintään viikon ja se voidaan myös pakastaa.

Reseptin ravintosisältö Mausteinen omena-taatelikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1859kJ
444kcal
1461kJ
349kcal
Rasva 21.37g 16.83g
Hiilihydraatit 41.50g 32.67g
Proteiini 5.39g 4.24g