Flag

Mausteinen omena-taatelikakku

about 12 palaa
Helppo
80 minuuttia
Leivo kahvipöytään maustekakku. Omena ja taateli mehevöittävät tämän kakun.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
250 gvoita
3 dlsokeria
3 kplkananmunaa
2,5 dlmaitoa
3,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 tlkanelia tai piparkakkumaustetta
1 kplomenaa
100 gkivettömiä taateleita
1 psDr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta
1

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota noin 2 litran vetoinen kakkuvuoka. Kuutioi omena ja taatelit pieniksi kuutioiksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään.

2

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita jauhoseos, pähkinät ja hedelmät taikinaan.

3

Nostele taikina vuokaan ja tasoita. Paista uunin alatasolla noin 1 tunti.


Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän säilytyksen jälkeen. Kakku säilyy huoneenlämmössä kuivumiselta suojattuna vähintään viikon ja se voidaan myös pakastaa.