reseptiin Mehevä nakukakku
250 g | pehmeää voita |
3 dl | sokeria |
6 kpl | kananmunaa |
2 tl | Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa |
5,2 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
1,2 dl | piimää |
2 tl | Dr. Oetker Ruokasoodaa |
1 ps | Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta |
100 g | maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) |
50 g | pehmeää voita |
4 dl | tomusokeria |
120 g | pehmeää voita |
1 - 2 tl | Dr. Oetker Sitruuna-aromia |
1 - 2 tl | Dr. Oetker Keltaista geeliväriä |
75 g | Digestive-keksejä |
300 g | mustikkahilloa |
300 g | lemon curdia |
Laita huoneenlämpöinen voi, sokeri, huoneenlämpöiset munat ja vaniljatahna kulhoon. Siivilöi mukaan vehnäjauhot ja leivinjauhe. Vatkaa sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan. Sekoita piimä ja ruokasooda vaahtoavaksi. Lisää taikinaan ja vatkaa nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm) ja paista 180 asteessa uunin alatasolla 50-60 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Jos kakun pinta paistuu liikaa, peitä vuoka foliolla. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa pohja kolmeen osaan.
Kaada kuorrutejauhe, kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella noin 4 minuutin ajan.
Siivilöi tomusokeri ja vatkaa pehmeän voin kanssa vaahdoksi. Mausta sitruuna-aromilla ja värjää keltaisella geelivärillä.
Murskaa keksit käsin rouhean kokoisiksi paloiksi.
Aseta yksi kakkupohja tarjoilulautaselle ja laita pohjan ympärille irtopohjavuoan reunat. Muotoile kahdesta leivinpaperiarkista korkeat reunat vuoan sisälle. Aloita kakun kokoaminen levittämällä kolmannes marja-tuorejuustokreemistä pohjalle pieniin kasoihin. Pursota sitten sitruunavoikreemiä tyhjiin kohtiin. Toista sama mustikkahillolla (noin 100 g) ja lemon curdilla (noin 100 g). Ripottele keksimuruja (noin 25 g) jäljellä oleviin koloihin. Laita keskimmäinen pohja täytteen päälle ja toista. Asettele viimeisen kakkupohjan päälle loput kreemit, hillot ja keksit.
Dr. Oetker Icing & Frosting -kuorrutetta voidaan käyttää monissa resepteissä. Kokeile sitä esimerkiksi kuppikakkujen kuorruttamiseen. Jos olet suklaan ystävä, kokeile Icing & Frosting Choco Dream -kuorrutetta.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
3906
kJ
933 kcal |
1633
kJ
390 kcal |
Rasva | 37.76 g | 15.80 g |
Hiilihydraatit | 130.37 g | 54.55 g |
Proteiini | 8.46 g | 3.54 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei