EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mehevä nakukakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Täytekakku resepti, joka on kuin taideteos. Rennosti asetellut kuorrutteet näyttävät tässä kakussa erityisen hyvältä.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mehevä nakukakku

Kakkupohja:

250 g pehmeää voita
3 dl sokeria
6 kpl kananmunaa
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
5,2 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1,2 dl piimää
2 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Marja-tuorejuustokreemi:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
100 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
50 g pehmeää voita

Sitruunavoikreemi:

4 dl tomusokeria
120 g pehmeää voita
1 - 2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1 - 2 tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

Täyte:

75 g Digestive-keksejä
300 g mustikkahilloa
300 g lemon curdia

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Laita huoneenlämpöinen voi, sokeri, huoneenlämpöiset munat ja vaniljatahna kulhoon. Siivilöi mukaan vehnäjauhot ja leivinjauhe. Vatkaa sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan. Sekoita piimä ja ruokasooda vaahtoavaksi. Lisää taikinaan ja vatkaa nopeasti tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm) ja paista 180 asteessa uunin alatasolla 50-60 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Jos kakun pinta paistuu liikaa, peitä vuoka foliolla. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa pohja kolmeen osaan.

Marja-tuorejuustokreemi

Kaada kuorrutejauhe, kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella noin 4 minuutin ajan.

Sitruunavoikreemi

Siivilöi tomusokeri ja vatkaa pehmeän voin kanssa vaahdoksi. Mausta sitruuna-aromilla ja värjää keltaisella geelivärillä.

Täyte

Murskaa keksit käsin rouhean kokoisiksi paloiksi.

Kakun kokoaminen

Aseta yksi kakkupohja tarjoilulautaselle ja laita pohjan ympärille irtopohjavuoan reunat. Muotoile kahdesta leivinpaperiarkista korkeat reunat vuoan sisälle. Aloita kakun kokoaminen  levittämällä kolmannes marja-tuorejuustokreemistä pohjalle pieniin kasoihin. Pursota sitten sitruunavoikreemiä tyhjiin kohtiin. Toista sama mustikkahillolla (noin 100 g) ja lemon curdilla (noin 100 g). Ripottele keksimuruja (noin 25 g) jäljellä oleviin koloihin. Laita keskimmäinen pohja täytteen päälle ja toista. Asettele viimeisen kakkupohjan päälle loput kreemit, hillot ja keksit.

Dr. Oetker Icing & Frosting -kuorrutetta voidaan käyttää monissa resepteissä. Kokeile sitä esimerkiksi kuppikakkujen kuorruttamiseen. Jos olet suklaan ystävä, kokeile Icing & Frosting Choco Dream -kuorrutetta.

Reseptin ravintosisältö Mehevä nakukakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3906 kJ
933 kcal
1633 kJ
390 kcal
Rasva 37.76 g 15.80 g
Hiilihydraatit 130.37 g 54.55 g
Proteiini 8.46 g 3.54 g