EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Minttu-suklaapalat

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Päivitä mokkapalat uuteen uskoon ja leivo niistä ihanan minttuiset leivonnaiset. Suklaaruudut sopivat niin lastenkutsuille kuin joulupöytäänkin.

25 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Minttu-suklaapalat

Pohja:

4 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
200 g voita
2 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
3 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria

Kuorrute:

175 g voita
2,5 dl tomusokeria
0,5 prk kondensoitua maitoa (noin 200 g)
3 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
250 g maitosuklaata
Dr. Oetker Leafy Luomu Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi ja lisää käännellen munavaahtoon. Siivilöi vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri toiseen kulhoon. Kääntele jauhoseos munavaahtoon vuorotellen maidon kanssa.

2

Paistaminen

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista noin 15 minuuttia uunin keskitasolla 200 °C asteessa tai kiertoilmalla 180 °C asteessa.

3

Kuorrutus

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja piparminttuaromi. Värjää kuorrute vihreäksi ja levitä se jäähtyneen pohjan päälle. Anna jähmettyä kylmässä, mieluiten pakastimessa hetki. Sulata suklaa ja levitä jähmettyneen voikreemin päälle. Ripottele koristerakeet välittömästi pinnalle. Leikkaa jäähtynyt levy sopivan kokoisiksi paloiksi

Reseptin ravintosisältö Minttu-suklaapalat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1532kJ
366kcal
1871kJ
447kcal
Rasva 17.19g 20.96g
Hiilihydraatit 36.47g 44.47g
Proteiini 4.39g 5.35g