EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Minttusuklaakakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Minttusuklaakakku on mainio seuralainen kahville. Mintunmakuinen suklaakakku on yhtäaikaa raikas ja täyteläinen.

noin 12 annosta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Minttusuklaakakku

100 g voita
4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
200 g tummaa suklaata
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kostutus:

½ dl maitoa
½ tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Kuorrutus:

200 g maitosuklaata
50 g rouhittuja piparminttukaramelleja

Valmistus

Valmistus

1

Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty voi. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen. Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa.

Kiertoilmauuni: 170°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 45 min.

2

Anna kakkupohjan jäähtyä hetki ja kumoa se tarjoiluvadille.Kostuta kakku maito-piparminttuaromiseoksella.Sulata maitosuklaa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikron sulatusteholla. Valuta suklaasula kakun päälle ja ripottele rouhitut piparminttukaramellit päälle. Anna kuorrutteen jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Nosta kakku huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua, silloin kuorrute leikkautuu paremmin.

Ravintosisältö: reseptiin Minttusuklaakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1485kJ
471kcal
1498kJ
476kcal
Rasva 19g 19g
Hiilihydraatit 37g 37g
Proteiini 6.4g 6.4g