EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Monsteri cake popsit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo lasten kanssa veikeät monsteri kakkutikkarit.

about 15 kappaletta

Vaikeustaso 1 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Monsteri cake popsit

Taikina:

1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
100 g pehmeää voita tai margariinia
3 kpl kananmunaa

Cake pops:

100 g omenahilloa (vajaa desi)
1 rkl sitruunamehua

Koristelu:

200 g valkosuklaata
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä sekä punaista ja violettia geeliväriä
2 pkt Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Voitele irtopohjavuoka (Ø 26 cm) ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Kuumenna uuni 180 asteeseen kiertoilmalle tai 200 asteeseen tasalämmölle. 

2

Taikina

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset ja sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi muutaman minuutin ajan. Kaada taikina irtopohjavuokaan. Paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Ota kakku pois vuoasta ja anna kakun jäähtyä kakkuritilän päällä.

3

Kakkutikkarit

Murskaa kakkupohja kulhoon. Lisää omenahillo ja sitruunamehu ja sekoita kiinteäksi massaksi. 

Jaa kakkumassa noin 15 yhtä suureen osaan. Muotoile kakkumassat palloiksi, soikeiksi tai epäsymmetrisiksi palloiksi. Aseta tikku kakkupalan sisään ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi.

4

Kuorrutus ja koristelu

Sulata valkosuklaata mikrossa noin 10 sekuntia kerrallaan ja sekoita välissä. Lisää sulatettuun valkosuklaaseen geelivärejä ja sekoita kevyesti saadaksesi marmorisen pinnan.

Kasta kakkutikkarit sulatettuun valkosuklaaseen. Anna kakkutikkarien valua hetki leivinpaperin päällä ja laita sitten lasiin. Ennen kun kuorrute on kovettunut, koristele sokerisilmillä ja koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Monsteri cake popsit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1068kJ
255kcal
1976kJ
472kcal
Rasva 11.37g 21.05g
Hiilihydraatit 22.71g 42.05g
Proteiini 3.14g 5.82g