Monsterimuffinit

Tee hurjan hauskat monsterimuffinit kuorruttamalla muffinssit värikkäillä kuorrutteilla ja koristelemalla veikeillä silmillä.

12 kappaletta

Vaikeustaso 2 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Monsterimuffinit

Ainekset:

100 g voita
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark (100g)
2 kpl kananmunaa
1 dl fariinisokeria
0,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Keksitaikina:

100 g voita
1 dl fariinisokeria
1 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark (100g)

Kuorrutus:

300 g voita
5 dl tomusokeria
2 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
Dr. Oetker Punaista geeliväriä (punaista, sinistä, vihreää ja keltaista)
1 rs Dr. Oetker Sugar Eyes -koristesilmiä

preparation

Valmistus

1

Browniepohja

Valmista ensin browniepohja. Sulata suklaa ja voi. Vaahdota kananmunat ja sokerit kevyesti vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos munavaahtoon. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja yhdistä taikinaksi.

2

Keksipohja

Sekoita keksitaikinaa varten huoneenlämpöinen voi, sokerit ja kananmuna yhteen. Sekoita leivinjauhe ja suklaahiput vehnäjauhoihin ja yhdistä taikinaksi.

3

Aseta paperiset muffinivuoat muffinipellille. Jaa brownietaikina muffinivuokiin. Ota keksitaikinasta palloja ja upota ne browniepohjiin.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

pozycja siatki Keskitasolla

Paistoaika: about 20 Minutes

Jäähdytä muffinit ennen kuorruttamista.

4

Koristelu

Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja vanilja. Jatka vatkaamista vielä muutama minuutti. Jaa kuorrute neljään osaan. Värjää osat eri väreillä ja siirrä ruoho- tai tähtityllilla varustettuihin pursotinpusseihin. Pursota kuorrutetta muffineille ja viimeistele koristesilmillä.