Flag

Mustikka-kardemummakakku

about 16 palaa
Helppo
100 minuuttia
Mustikka ja kardemumma on taivaassa tehty yhdistelmä!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
175 gvoita (huoneenlämpöistä)
2 dlsokeria
4 kplkananmunaa
3,5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
1 tlkardemummaa
120 gsmetanaa
250 gmustikoita
Kuorrutus
200 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1,5 dltomusokeria
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
about 150 gmustikoita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa leivinpaperilla halkaisijaltaan noin 24 cm pinnoitettu irtopohjavuoka.

2

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan smetanan kanssa puuhaarukalla sekoittaen. Kääntele marjat varovasti joukkoon.

3

Kaada taikina vuokaan ja paista kakku.

Paistoaika: about 50 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C

4

Anna kakaun jäähtyä noin 15 min ja irrota vuoka. Vatkaa silläaikaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi. Mausta sitruuna-aromilla. Levitä kuorrutus täysin jäähtyneelle kakulle.

5

Koristele marjoilla ja mintunlehdillä.