EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikka-mantelimukikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tekeekö mieli makeaa, muttei ole aikaa leipoa? Kokeile reseptiä ja valmista mikrossa helpot ja nopeat mukikakut, joissa makuparina toimii mustikka ja manteli.

4 kappaletta

Vaikeustaso 1 10 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mustikka-mantelimukikakku

Kakkutaikina:

1 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 - 2 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
6 rkl rypsiöljyä
6 rkl maitoa
2 kpl kananmunaa
1 tl Dr. Oetker Rommiaromia
0,5 dl Dr. Oetker Mantelilastuja
40 g mustikoita

Koristelu:

1 dl ranskankermaa
1 rkl tomusokeria
Dr. Oetker koristerakeita
40 g mustikoita

Valmistus

Valmistus:

1

Kakkutaikina

Sekoita yhteen vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, vaniljasokeri, öljy, maito, rommi-aromi ja kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Jaa mukien pohjalle mantelilastut ja mustikat ja kaada päälle taikinaa. Täytä mukit vain puoleen väliin, jotta taikinalla on tilaa kohota.

Kypsennä mukikakkuja mikrossa suurimmalla teholla noin 2 1/2 minuuttia.

2

Koristelu

Vatkaa ranskankerma ja tomusokeri kuohkeaksi ja koristele sillä mukikakut. Ripottele koristerakeita päälle ja viimeistele tuoreilla mustikoilla.

Reseptin ravintosisältö Mustikka-mantelimukikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2391 kJ
571 kcal
1650 kJ
394 kcal
Rasva 27.21 g 18.76 g
Hiilihydraatit 43.29 g 29.86 g
Proteiini 7.11 g 4.90 g