EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikka-vaniljatähtitortut

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Joulutortut uudella tavalla! Resepti, jossa voitaikinan täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä, mustikoita ja ihana valkosuklainen lumihiutale.

10 kappaletta

Vaikeustaso 1 45 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mustikka-vaniljatähtitortut

Mustikka-vaniljatähtitortut:

pkt voi- tai lehtitaikinaa (pakaste)
0,5 ps Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
2 dl maitoa
2 dl pakastettuja mustikoita
1 rkl perunajauhoja
1 kpl kananmunaa
tomusokeria
1 Dr. Oetker White Chocolate Snowflakes -valkosuklaisia koristekuvioita

Valmistus

Valmistus:

Ota lehtitaikinalevyt hyvissä ajoin sulamaan.
Valmista paistonkestävä vaniljakreemi sekoittamassa puoli pussia vaniljakreemijauhetta ja maito keskenään. Vatkaa seosta minuutin ajan vispilällä. Anna tekeytyä 20 minuuttia jääkaapissa. Sekoita toisessa kulhossa mustikat ja perunajauho keskenään.
 
Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi, jotta saat kymmenen torttupohjaa. Leikkaa neliöiden kulmiin vinot viillot kohti keskustaa. Nosta joka toinen kulma tortun keskelle, liimaa ne paikalleen vedellä kostutetuilla sormilla. Voitele tortut kananmunalla.
 
Laita jokaisen tortun keskelle lusikallinen vaniljakreemiä sekä runsaasti mustikoita.
 
Paista torttuja 225 asteisen uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
 
Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle tomusokeria ja koristele valkosuklaisilla lumihiutaleilla.

Reseptin ravintosisältö Mustikka-vaniljatähtitortut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1084 kJ
259 kcal
1126 kJ
269 kcal
Rasva 14.38 g 14.98 g
Hiilihydraatit 21.06 g 21.94 g
Proteiini 4.53 g 4.72 g