EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikkacharlotta

Mustikka- ja vaniljatäytteinen charlotta-kakku

about 10 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mustikkacharlotta

Kakkupohja:

1 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 dl maitoa tai sitruunakivennäisvettä kostutukseen

Täyte:

4 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
0,5 dl sitruunamehua
1 dl tomusokeria
1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
6 dl maitoa

Koristelu:

500 g mustikoita tai muita tuoreita marjoja
20 kpl Savoiardi keksejä

Valmistus

Valmistus:

1

Kakkupohja

Vuoraa halkaisjaltaan 20 cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla tai voitele vuoka. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokerit. Siivilöi sekaan vehnäjauhot mahdollisimman vähän sekoittaen. Kaada vuokaan ja paista 175 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

2

Täyte

Laita liivatelehdet turpoamaan kylmään veteen. Vaahdota kuohukerma ja tomusokeri. Kuumenna sitruunanmehu höyryäväksi. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja sekoita kuumaan sitruunamehuun. Anna jäähtyä. Vaahdota Vaniljakreemi ja maito ilmavaksi vaahdoksi. Lisää liivateseos voimakkaasti vaahdottaen ja lopuksi kermavaahto varovasti nostellen.

3

Kokoaminen

Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Nosta pohjalle kakkupohja. Kostuta kakkupohja maidolla tai sitruunavedellä. Asettele Savoiardi-keksi reunoille pystyyn. Kaada täyte kakun sisään. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

4

Poista kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Kaada mustikat tai muuta marjat kakun päälle. Voit halutessasi valmistaa päälle kiilteen (4 liivatelehteä, 1 dl vettä, 1 dl sokeria). Koristele kakku kauniilla nauhalla.

Voit käyttää koristeena myös pakastemarjoja. Koristele kakku jäisillä pakastemarjoilla ja viimeistele kiilteellä. Anna marjojen sulaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Mustikkacharlotta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1520kJ
363kcal
758kJ
181kcal
Rasva 11.00g 5.50g
Hiilihydraatit 44.33g 22.17g
Proteiini 6.84g 3.42g