EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikkapannukakut

Pienet amerikkalaiset pannukakut saavat raikkaan vivahteen, kun niiden sisään sujautetaan tuoreita mustikoita. Tarjoile aamupalapöydässä vaahterasiirapin kera.

about 16 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mustikkapannukakut

Taikina:

1,75 dl vehnäjauhoja
1 hyppysellinen suolaa
0,25 dl sokeria
0,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 kpl kananmunaa
1 dl piimää
175 g mustikoita
2 tl rypsiöljyä paistamiseen

Päälle:

tomusokeria
vaahterasiirappia

preparation

Valmistus

1

Sekoita jauhot, ripaus suolaa, sokeri ja ruokasooda suuressa kulhossa. Tee keskelle pieni kolo. Lisää kananmuna ja piimä. Sekoita vatkaimella tasaiseksi. Sekoita mustikat käännellen taikinaan.

2

Voitele lettupannu öljyllä ja kuumenna se. Kaada noin kaksi rkl taikinaa yhtä lettua kohden. Taikinan määrä riippuu lettupannun koosta. Paista lettuja molemmin puolin noin kaksi minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Koristele tomusokerilla ja tarjoile vaahterasiirapin kanssa.