EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mysli-skonssit ja mansikkarahka

Tee aamiaispöytään maukkaita myslillä maustettuja skonsseja!

about 12 annosta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mysli-skonssit ja mansikkarahka

Skonssit:

4 dl vehnäjauhoja
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 dl Vitalis Roasted Mansikka-vaniljamysliä
150 g ranskankermaa
0,5 dl maitoa
0,5 tl suolaa
0,5 dl sokeria
maitoa voiteluun

Mansikkarahka:

200 g mansikkaa
250 g maitorahkaa
0,5 dl sokeria

preparation

Valmistus

1

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 200 ° C asteeseen (kiertoilma 180 ° C).

2

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Säästä 2 ruokalusikallista mysliä koristeluun. Lisää loput myslit ja muut aineet kulhoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla. Vaivaa taikina jauhotetulla työalustalla rullaksi ja jaa rulla 12 yhtä suureen osaan. Pyöritä palat palloiksi ja litistä sitten skonssiksi (Ø 4 cm) ja laita uunipellille. Voitele skonssit maidolla ja ripottele päälle loput myslistä. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

3

Jäähdytä skonssit leivinpaperin päällä ritilällä.

4

Pese ja puhdista mansikat. Soseuta puolet mansikoista ja leikkaa puolet pieneksi paloiksi. Mausta rahka sokerilla ja mansikkasoseella ja lisää mansikkapalat joukkoon. Tarjoile skonssit mansikkarahkan kanssa.

Skonssit ovat parhaimmillaan aivan tuoreena, mutta ne voi pakastaa ja sulattaa nopeasti mikrossa tarpeen tullen. Perinteisesti skonsseja tarjotaan teen kanssa kello viiden teellä.

Reseptin ravintosisältö Mysli-skonssit ja mansikkarahka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 804kJ
192kcal
862kJ
206kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g