EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Nektariini-persikkapiirakka

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Raikas hedelmäpiirakka täytetään nektariineilla ja persikoilla.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Nektariini-persikkapiirakka

Taikina:

7,75 dl luomuvehnäjauhoja
1 ps kuivahiivaa
1 dl ruokosokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl suolaa
3 dl lämmintä vettä
3 rkl rypsiöljyä

Täyte:

800 g nektariinia tai persikoita
250 g ranskankermaa
4 rkl ruokosokeria
25 g pistaasipähkinöitä rouhittuna

Valmistus

Valmistus:

Hiivataikina

Kuumenna uuni 250°C:seen. Vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Sekoita vehnäjauhot ja hiiva keskenään. Lisää loput ainesosat ja vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia taikinakoukuilla tai käsin. Peitä taikina ja anna nousta lämpimässä paikassa noin kaksinkertaiseksi. Jaa taikina puoliksi ja levitä taikinat uunipelleille.

Täyte

Pese nektariinit tai persikat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja irrota viipaleet kivestä yksitellen. Sekoita ranskankerma ja sokeri.

Levitä ranskankerma puoliksi piirakkapohjien päälle. Laita hedelmäviipaleet päälle ja ripottele lopuksi pistaasipähkinät. Paista uunin keskitasolla noin 11 minuuttia.

Paista sitten toinen piirakka. Nektariinipiirakka on parasta haaleana. 

Tarjoile Dr. Oetker vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kera.

Reseptin ravintosisältö Nektariini-persikkapiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1323 kJ
316 kcal
762 kJ
182 kcal
Rasva 10.89 g 6.29 g
Hiilihydraatit 46.69 g 26.99 g
Proteiini 5.83 g 3.37 g