Flag

Nektariinijuustokakku

about 16 palaa
Helppo
20 minuuttia
Raikas juustokakku resepti. Nektariini ja sitruuna maistuvat ihanalta yhdessä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
150 gDigestive-keksejä
100 gvoita
1 rklhunajaa
Täyte
2 kplnektariinia
150 gsokeria
150 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 kplsitruunaa raastettu kuori ja mehu
7 kplDr. Oetker Liivatelehteä
5 dlkuohukermaa
Koristeluun
1 kplnektariinia
mintunlehtiä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä

Pohja

Vuoraa irtopohjavuoka (26 cm Ø) leivinpaperilla.  Hienonna keksit monitoimikoneessa tai morttelissa. Lisää sulatettu voi ja hunaja. Levitä keksiseos kakkuvuoan pohjalle, painele tasaiseksi ja laita jääkaappiin. 


Täyte

Laita liivatelehdet kylmään veteen 10 minuutiksi. Sekoita nektariini, sokeri, tuorejuusto ja sitruunankuori. Kuumenna sitruunanmehu ja lisää liivatteet joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon. Kääntele lopuksi kermavaahto joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.


Koristelu

Koristele kakku nektariineilla ja mintunlehdillä.