EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Nektariinijuustokakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Raikas juustokakku resepti. Nektariini ja sitruuna maistuvat ihanalta yhdessä.

about 16 palaa

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Nektariinijuustokakku

Pohja:

150 g Digestive-keksejä
100 g voita
1 rkl hunajaa

Täyte:

2 kpl nektariinia
150 g sokeria
150 g maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl sitruunaa raastettu kuori ja mehu
7 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
5 dl kuohukermaa

Koristeluun:

1 kpl nektariinia
mintunlehtiä

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Vuoraa irtopohjavuoka (26 cm Ø) leivinpaperilla.  Hienonna keksit monitoimikoneessa tai morttelissa. Lisää sulatettu voi ja hunaja. Levitä keksiseos kakkuvuoan pohjalle, painele tasaiseksi ja laita jääkaappiin. 

Täyte

Laita liivatelehdet kylmään veteen 10 minuutiksi. Sekoita nektariini, sokeri, tuorejuusto ja sitruunankuori. Kuumenna sitruunanmehu ja lisää liivatteet joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon. Kääntele lopuksi kermavaahto joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.

Koristelu

Koristele kakku nektariineilla ja mintunlehdillä. 

Reseptin ravintosisältö Nektariinijuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1026 kJ
245 kcal
1386 kJ
331 kcal
Rasva 18.77 g 25.36 g
Hiilihydraatit 15.91 g 21.49 g
Proteiini 2.41 g 3.25 g