Flag

Neon Cake pops

12 - 14 kappaletta
Keskitasoinen
120 minuuttia
Cake popseista eli kakkutikkareista saa näyttäviä, kun ne koristelee neonvärisillä koristerakeilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image
Tarvikkeet
Tarvikkeet
Tikkari- tai jäätelötikkuja

Reseptin ainesosat

Kakkutaikina
185 gpehmeää voita
2,25 dlsokeria
3 kplkananmunaa
4,25 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 tlsitruunamehua
Vaniljakreemi
1,7 dltomusokeria
100 gpehmeää voita
1 tlDr. Oetker Vanilja-aromia
Koristelu
400 gvalkosuklaata
Dr. Oetker Neon -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia
Picture - Dr. Oetker Neon -koristerakeita
1

Laita uuni kuumenemaan 140º C kiertoilmalle tai 160º C tasalämmölle. Voitele kakkuvuoka (n. 11x22 cm).

2

Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan taikinaan ja ruokalusikallinen vehnäjauhoja yhtä kananmunaa kohden. Vatkaa seos voimakkaasti tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe jäljelle jääneeseen vehnäjauhoon ja sekoita taikinaan. Lisää joukkoon sitruunamehu. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 40-50 minuuttia kunnes se on kypsä.

3

Irroita kakku vuoasta ja anna kakun jäähtyä. Leikkaa jäähtyneestä kakusta reunat pois ja murenna kakku pieniksi murusiksi kulhoon.

4

Sekoita tomusokeri, voi ja vanilja-aromi tasaiseksi massaksi. Sekoita taikinanmuruset vaniljakreemin joukkoon. Pyöritä 12-14 palloa ja laita ne astiaan leivinpaperin päälle, peitä muovikelmulla. Laita pallot jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

5

Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Dippaa tikkari- tai jäätelötikku n. 2 cm syvälle sulatettuun suklaaseen ja työnnä tikku varovasti jäähtyneen kakkupallon sisään. Dippaa koko kakkupallo suklaaseen ja pyörittele koristerakeissa. Aseta cake popsit pystyyn lasiin ja anna kuorrutteen kovettua.