EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omena-mantelimuffinit

Syksyn omenat houkuttelevat leipomaan ihania meheviä muffineja.

10 - 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Omena-mantelimuffinit

Taikina:

1,5 dl fariinisokeria
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (50 g)
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,75 dl rypsiöljyä
100 g maitorahkaa
1 kpl omenaa pieninä kuutioina
kanelia

Kuorrutus:

1 kpl omenaa pieninä kuutioina
1 tl rypsiöljyä
0,5 dl sokeria
kanelia
2 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
1 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 rkl vettä

preparation

Valmistus

1

Mittaa kulhoon sokeri ja riko joukkoon munat. Sekoita kevyesti puuhaarukalla. Lisää vehnäjauhot, mantelijauhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe, sekä rypsiöljy ja rahka. Sekoita. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja lisää taikinaan yhdessä kanelin kanssa. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: about 15 Minutes

2

Anna muffinien jäähtyä ja valmista kuorrutus. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pienessä kasarissa tai pannulla. Lisää omenakuutiot, sokeri tai fariinisokeri ja kaneli. Kääntele hetki kunnes omenat pehmenevät. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

3

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, vaniljasokeri ja jäähtynyt omenaseos. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita. Lisää liivateneste omena-rahkaseokseen vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Laita jääkaappiin, kunnes seos alkaa jähmettyä. Pursota isoaukkoisella tyllalla tai lusikoi muffinien päälle.

Käytä reseptissä isoja omenia. Jos omenat ovat pieniä käytä yhden sijasta kaksi.

Reseptin ravintosisältö Omena-mantelimuffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1264kJ
302kcal
1110kJ
265kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g