EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omenafocaccia

Makea focaccia päällystetään omenatäytteellä.

about 4 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Omenafocaccia

Hiivataikina:

3,5 dl maitoa
7,75 dl vehnäjauhoja
7 g kuivahiivaa
0,75 dl sokeria

Päällinen:

about 2 kpl omenaa (n. 300 g)
6 tl sitruunamehua
150 g ranskankermaa
1 tl sokeria
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä maito. Sekoita jauhot ja hiiva huolellisesti kulhossa ja lisää loput ainekset leivontakulhoon. Sekoita taikina tasaiseksi massaksi esim. Yleiskoneella taikinakoukkua käyttäen ensin lyhyesti pienimmällä teholla ja sitten korkeimmalla teholla n. 5min. Peitä taikinakulho liinalla ja siirrä taikina lämpimään kohoamaan.

2

Pese omenat ja poista siemenet esim. siemenporaa käyttäen. Siivuta omena ohuiksi siivuiksi esim. vihannesleikkuria käyttäen. Kaada sitruunamehu omenasiivujen päälle. Sekoita ranskankerma ja sokeri. Lisää seokseen vaniljamyllystä vaniljaa. Laita uuni kuumenemaan 180C (kiertoilma 160C).

3

Vaivaa taikinaa jauhotetulla alustalla ja jaa taikina neljään osaan. Painele taikina ovaalin/suorakaiteen muotoiseksi taikinalevyksi. Siirrä taikinalevyt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, kaksi taikinalevyä per pelti. Levitä jokaiselle taikinalevylle neljäsosa ranskankermaseosta, jättäen 1cm reunoista levittämättä. Lado seuraavaksi omenaviipaleet kullekin taikinalevylle. Siirrä tämän jälkeen lämpimään kohoamaan. Kun taikina on selvästi kohonnut, paistetaan Foccacciat uunin keskiosassa n. 25min.

Reseptin ravintosisältö Omenafocaccia

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2893kJ
691kcal
762kJ
182kcal
Rasva 13.47g 3.55g
Hiilihydraatit 120.25g 31.73g
Proteiini 16.49g 4.35g