EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omenamunkit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Omenamunkkiresepti koostuu kahdesta taikinasta ja omenatäytteesetä Vaivannäkö kannattaa ja reseptillä syntyy mehevät, rapeat omenamunkit kahvipöytään.

about 20 kappaletta

Vaikeustaso 3 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Omenamunkit

Hiivataikina:

2,5 dl maitoa
75 g voita
about 8 dl vehnäjauhoja
11 g kuivahiivaa
1 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
1 hyppysellinen suolaa
1 kpl kananmunaa

Tuulihattutaikina:

1,25 dl vesi
25 g voita
1 hyppysellinen suolaa
1 rkl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
3 kpl kananmunaa

Täyte:

600 g omenaa (noin 3 kpl)

Paistamiseen:

voita kirkastettuna
sokeria
kanelia

Valmistus

Valmistus:

1

Hiivataikina

Kuumenna maito ja sulata voi sekaan. Valmista ensin hiivataikina: Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää muut ainesosat ja maito-rasvaseos. Sekoita sähkövatkaimen taikinakoukuilla ensin lyhyesti pienimmällä nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella noin 5 minuuttia kunnes taikina on tasaista. Peitä taikina liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa kunnes se on selvästi noussut.

2

Tuulihattutaikina

Sulata kattilassa voi, vesi, sokeri ja suola. Kun seos kiehuu, ota pois levyltä. Sekoita jauhot ja perunajauho hyvin keskenään ja lisää kuumaan seokseen ja laita kattila takaisin levylle. Sekoita ja kuumenna taikinaa koko ajan kunnes se irtoaa kattilan reunoilta ja on kiinteää. Kaada taikina eri kulhoon, vatkaa käsivatkaimella kunnes taikina on suunnilleen kädenlämpöistä. Lisää munat samalla vatkaten, yksi kerrallaan. Taikina on valmiina kiinteää ja hieman liisterimäistä rakenteeltaan.

3

Täyte

Pese omenat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kauli hiivataikina kevyesti jauhotetulla pöydällä levyksi (noin 60 x 30 cm). Levitä sitten tuulihattutaikina ja omenakuutiot tasaisesti levylle. Rullaa levy pitkältä sivulta jaleikkaa 20 noin 3 cm paksuista palaa. Anna munkkien kohota liinalla peitettyinä noin 15 minuuttia.

4

Paistaminen

Kuumenna kirkastettu voi laakealla pannulla noin 180 ° C asteeseen. Paista munkit kuumassa rasvassa kultaisiksi molemmin puolin. Ota munkit pois rasvasta reikäkauhalla ja imeytä ylimääräinen rasva talouspaperiin. Pyörittele lämpimät munkit kaneli-sokerissa ja anna jäähtyä.

Tarjoa munkit vaniljakastikkeen kera. Omenamunkit voidaan pakastaa.

Reseptin ravintosisältö Omenamunkit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1072kJ
256kcal
1097kJ
262kcal
Rasva 6.15g 6.28g
Hiilihydraatit 32.03g 32.69g
Proteiini 4.89g 4.99g