EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omenaruusuleivokset

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kun taikinalevyn reunalle asettelee omenaviipaleita ja rullaa levyn rullaksi, syntyy kaunis omanaruusuleivos.

about 10 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Omenaruusuleivokset

Omenaruusut:

500 g voitaikinaa (pakaste)
about 2 rkl kaneli-sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl punaista omenaa

Lisäksi:

tomusokeria
vaniljakastiketta

Valmistus

Valmistus:

1

Laita 10 paperista muffinivuokaa muffinipellille. Kuumenna uuni 200 ° (kiertoilma 180 ° C).

2

Kauli voitaikinalevyt noin 30 cm pitkiksi ja leikkaa 3 cm leveiksi kaistaleiksi. Sekoita kaneli-sokeri ja vaniljasokeri. Ripottele levyjen päälle.

3

Pese omenat ja höylää ne ohuiksi viipaleiksi. Asettele omenat hieman taikinakaistaleen yläreunan yli ja niin, että omenaviipaleet pysyvät alareunan sisällä. Rullaa kaistale toisesta reunasta rullalle ja aseta pystyyn muffinivuokaan.

4

Paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia.

5

Poista leivokset muffinivuoista ja ripottele päälle tomusokeria.

6

Tarjoile kuumina vaniljakastikkeen kera!

Voit ripotella kaneli-sokerin sijasta taikinan päälle ruususokeria.

Omenaruusut ovat erittäin herkullisia vaniljajäätelön kanssa.

Reseptin ravintosisältö Omenaruusuleivokset

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 988 kJ
236 kcal
837 kJ
200 kcal
Rasva 13.22 g 11.21 g
Hiilihydraatit 24.86 g 21.07 g
Proteiini 3.27 g 2.77 g