EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pääsiäisen itse tehty suklaalevy

(0)
3 5 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kaunis pääsiäissuklaalevy koristellaan suklaamunilla ja koristerakeilla.

12 annosta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pääsiäisen itse tehty suklaalevy

Rocky Road:

150 g tummaa suklaata
150 g maitosuklaata
300 g valkosuklaata
Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä
Dr. Oetker Violettia geeliväriä
10 g suklaamunia
Dr. Oetker Sweetheart -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Laita tummasuklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa mikronkestäviin kulhoihin. Sulata suklaat mikroaaltouunissa 30 sekuntia kerrallaan ja sekoita välissä. Jatka kunnes suklaa on sulanut tasaisesti. 

2

Jaa valkosuklaa kolmeen kulhoon. Värjää yksi osa pinkillä ja toinen violetilla geelivärillä. Lisää väriä tipoittain kunnes saat halutun voimakkuuden. 

3

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Lusikoi eri värisiä suklaita vuorotellen pellille. Vedä sitten suklaan pintaan viivoja cocktail-tikun avulla, jotta saat suklaalevyyn marmorisen pinnan. 

Koristele värikkäillä suklaamunilla ja Sweetheart -koristerakeilla. Anna jähmettyä viileässä tai jääkaapissa. Murenna levystä palasia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Pääsiäisen itse tehty suklaalevy

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1156 kJ
276 kcal
2265 kJ
541 kcal
Rasva 16.18 g 31.72 g
Hiilihydraatit 20.76 g 40.71 g
Proteiini 3.73 g 7.31 g