EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pääsiäisen porkkana-pupumuffinit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo ja koristele suloiset pupumuffinit pääsiäiseksi tai lastenjuhliin. Puputeemaan sopivana pohjana toimii porkkanamuffinssi.

15 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pääsiäisen porkkana-pupumuffinit

Taikina:

150 g porkkanoita
100 g voita
2 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
0,5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
0,5 tl kanelia
15 kpl Muffinivuokia

Koristelu:

4 dl vispikermaa
1 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
about 15 kpl vaahtokarkkeja (suuria)
Dr. Oetker Sweetheart -koristerakeita
1 prk Dr. Oetker Bumblebee Mix -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Valmistus

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sulata voi, lisää sokeri ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi. Lisää kananmunat ja sekoita jälleen voimakkaasti kunnes seos on tasainen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää lopuksi porkkanaraaste. Lisää maito ja kuivat aineet taikinaan ja sekoita varovasti tasaiseksi.

Jaa taikina 15 cupcake-vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna leivosten jäähtyä ennen koristelua.

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää 1 pussi Cream fix –jauhetta ja vaahdota kestäväksi vaahdoksi. Lisää halutessasi sokeria. Pursota kerma pupuksi jäähtyneen muffinssin pinnalle. Puolita vaahtokarkit viistosti pituussuunnassa. Kasta tahmea sisäosa Princess Lillifee –koristerakeiden vaaleanpunaisiin rakeisiin. Nosta korvat paikalleen. Nenät saat Princess Lillifee –koristerakeiden pyöreistä koristepalloista. Lisää silmät käyttämällä Bumblebee Mix –koristerakeiden mustia koristepalloja.

Reseptin ravintosisältö Pääsiäisen porkkana-pupumuffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1386kJ
331kcal
1051kJ
251kcal
Rasva 15.63g 11.84g
Hiilihydraatit 25.16g 19.06g
Proteiini 2.71g 2.05g