EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pääsiäisen porkkana-pupumuffinit

Leivo ja koristele suloiset pupumuffinit pääsiäiseksi tai lastenjuhliin. Puputeemaan sopivana pohjana toimii porkkanamuffinssi. Lisää kerman joukkoon Cream Fix -jauhetta, jonka avulla saat helposti kauniit ja kestävät pursotukset.

15 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Pääsiäisen porkkana-pupumuffinit

Taikina:

150 g porkkanoita
100 g voita
2 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
0,5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
0,5 tl kanelia
15 kpl Muffinivuokia

Koristelu:

4 dl vispikermaa
1 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
about 15 kpl vaahtokarkkeja (suuria)
1 prk Dr. Oetker Prinsessa Lillifee koristerakeita
1 prk Dr. Oetker Bumblebee Mix -koristerakeita

preparation

Valmistus

Valmistus

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sulata voi, lisää sokeri ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi. Lisää kananmunat ja sekoita jälleen voimakkaasti kunnes seos on tasainen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää lopuksi porkkanaraaste. Lisää maito ja kuivat aineet taikinaan ja sekoita varovasti tasaiseksi.

Jaa taikina 15 cupcake-vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna leivosten jäähtyä ennen koristelua.

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää 1 pussi Cream fix –jauhetta ja vaahdota kestäväksi vaahdoksi. Lisää halutessasi sokeria. Pursota kerma pupuksi jäähtyneen muffinssin pinnalle. Puolita vaahtokarkit viistosti pituussuunnassa. Kasta tahmea sisäosa Princess Lillifee –koristerakeiden vaaleanpunaisiin rakeisiin. Nosta korvat paikalleen. Nenät saat Princess Lillifee –koristerakeiden pyöreistä koristepalloista. Lisää silmät käyttämällä Bumblebee Mix –koristerakeiden mustia koristepalloja.