EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Paistettava amerikkalainen juustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Klassinen New York style cheese cake sopii juhlaan kuin juhlaan. Helppo resepti on muunneltavissa makuaineita vaihtelemalla.

noin 12 annosta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Paistettava amerikkalainen juustokakku

Pohja:

150 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa

Täyte:

500 g maitorahkaa
2 prk maustamatonta tuorejuustoa (400 g)
4 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
½ dl perunajauhoa
1 ps Dr. Oetker Valkosuklaarakeita (100 g)
2 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta

Koristelu:

1 ½ dl Dr. Oetker Toffeekastiketta
100 g mustikoita
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Vaahdota sokeri ja pehmeä rasva. Lisää muna vatkaten. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan yhdessä vaniljatahnan kanssa. Sekoita tasaiseksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

2

Täyte:

Sulata Valkosuklaarakeet pussissaan vesihauteessa tai kulhossa mikrossa. Sekoita kaikki täytteen ainekset sähkövatkaimella yhteen. Valuta sulanut valkosuklaa massaan viimeisenä koko ajan vatkaten. Kaada täyte pohjan päälle.

3

Paista 175 asteisessa uunissa n. 50min. kunnes pinta alkaa hieman lohkeilla. Anna kakun jäähtyä ja koristele toffeekastikkeella, marjoilla ja koristerakeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Paistettava amerikkalainen juustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1720kJ
540kcal
962kJ
302kcal
Rasva 21g 12g
Hiilihydraatit 51g 29g
Proteiini 6.9g 3.9g