Parsapiiras

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Parsa ja Ricotta, parsakausi kruunataan parsapiirakalla.

noin 10 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Parsapiiras

Pohja:

200 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
noin 0,5 - 1 tl suolaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
250 g maitorahkaa

Täyte:

noin 450 g vihreää parsaa
2 kpl kananmunaa
250 g Ricotta juustoa
1 rkl appelsiinin raastettua kuorta
75 g parmesan-juustoa
tuoretta persiljaa hienonnettuna
0,5 tl suolaa

Valmistus

Valmistus:

1

Tee pohja. Nypi voi, jauhot, leivinjauhe ja suola käsin tai monitoimikoneessa murumaiseksi seokseksi. Lisää rahka. Sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina neliönmallikseksi. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi.

2

Taita parsoista kova tyvi pois. Kuori parsat kevyesti. Keitä niitä suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Laita parsat siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Puolita parsat pitkittäin.

3

Sekoita munien rakenne rikki. Lisää ricotta, sitruskuoriraaste, parmesaani, yrtit ja mausteet.

4

Kauli taikina piirakkavuokaan. Painele taikina vuokien pohjalle ja reunoille. Peitä taikina leivinpaperilla ja nosta päälle kuivattuja herneitä painoksi.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

Paistoaika: noin 10 minuuttia

5

Kaada pohjalle täyte. Jatka kypsentämistä uunissa noin 10 minuuttia. Lisää parsat täytteen päälle. Jatka paistamista noin 15 minuuttia, kunnes täyte on täysin hyytynyt ja saanut väriä.

Reseptin ravintosisältö Parsapiiras

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1687 kJ
403 kcal
1076 kJ
257 kcal
Rasva 21.16 g 13.48 g
Hiilihydraatit 25.81 g 16.44 g
Proteiini 11.57 g 7.37 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei