EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Parsapiiras

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Parsa ja Ricotta, parsakausi kruunataan parsapiirakalla.

about 10 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Parsapiiras

Pohja:

200 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
about 0,5 - 1 tl suolaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
250 g maitorahkaa

Täyte:

about 450 g vihreää parsaa
2 kpl kananmunaa
250 g Ricotta juustoa
1 rkl appelsiinin raastettua kuorta
75 g parmesan-juustoa
tuoretta persiljaa hienonnettuna
0,5 tl suolaa

Valmistus

Valmistus:

1

Tee pohja. Nypi voi, jauhot, leivinjauhe ja suola käsin tai monitoimikoneessa murumaiseksi seokseksi. Lisää rahka. Sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina neliönmallikseksi. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi.

2

Taita parsoista kova tyvi pois. Kuori parsat kevyesti. Keitä niitä suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Laita parsat siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Puolita parsat pitkittäin.

3

Sekoita munien rakenne rikki. Lisää ricotta, sitruskuoriraaste, parmesaani, yrtit ja mausteet.

4

Kauli taikina piirakkavuokaan. Painele taikina vuokien pohjalle ja reunoille. Peitä taikina leivinpaperilla ja nosta päälle kuivattuja herneitä painoksi.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

Paistoaika: about 10 Minutes

5

Kaada pohjalle täyte. Jatka kypsentämistä uunissa noin 10 minuuttia. Lisää parsat täytteen päälle. Jatka paistamista noin 15 minuuttia, kunnes täyte on täysin hyytynyt ja saanut väriä.

Reseptin ravintosisältö Parsapiiras

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1687kJ
403kcal
1076kJ
257kcal
Rasva 21.16g 13.48g
Hiilihydraatit 25.81g 16.44g
Proteiini 11.57g 7.37g