reseptiin Passion cheesecake
200 g | ruis digestive-keksejä |
1 ps | Dr. Oetker Mantelirouhetta |
125 g | voita (sulatettua) |
4 kpl | Dr. Oetker Liivatelehteä |
3 kpl | passionhedelmää |
400 g | maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (tai mascarponea) |
1,5 dl | tomusokeria |
2 tl | Dr. Oetker Sitruuna-aromia |
2,5 dl | kuohukermaa |
3 kpl | Dr. Oetker Liivatelehteä |
3 kpl | passionhedelmää |
2 dl | luomu appelsiinimehu |
0,5 dl | sokeria |
Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella painellen. Sekoita joukkoon mantelirouhe ja sulatettu voi. Painele seos pienten kakku- tai muffinivuokien pohjalle niin, että pohja peittyy kokonaan.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Halkaise passionhedelmät, kaavi hedelmäliha pois ja painele se siivilän läpi, jotta siemenet erottuvat. Vatkaa hedelmäliha, tuorejuusto, tomusokeri ja sitruuna-aromi kreemiksi.
Sulata liivatelehdet juoksevaksi vesihauteessa ja kaada ohuena nauhana tuorejuustokreemiin samalla vatkaten. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää se tuorejuustokreemiin varovasti käännellen. Levitä seos keksipohjien päälle ja tasoita pinnat.
Aseta kakut jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Halkaise passionhedelmät, kaavi hedelmäliha pois ja painele se siivilän läpi, jotta siemenet erottuvat. Sekoita hedelmäliha appelsiinimehun ja sokerin kanssa ja lämmitä seosta kattilassa, kunnes sokeri on sulanut. Sulata liivatelehdet kuumaan mehuun ja aseta jäähtymään (noin 30 minuutiksi). Kun mehu on jäähtynyt mutta yhä juoksevaa, kaada se kakkujen päälle. Aseta kakut kylmään siksi aikaa, kunnes hyytelö on täysin hyytynyt, (noin 2 tuntia). Kakut säilyvät jääkaapissa yhdestä kahteen päivää.
Tarjoile passionjuustokakkuja pääsiäisenä ja muina kevään juhlapyhinä sekä syntymäpäivillä, rippijuhlissa tai muissa juhlatilaisuuksissa.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
1608
kJ
384 kcal |
1574
kJ
376 kcal |
Rasva | 27.25 g | 26.72 g |
Hiilihydraatit | 23.29 g | 22.84 g |
Proteiini | 4.77 g | 4.68 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei