EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Passionhedelmä pavlovat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihanat pavlovat täytetään kreikkalaisella jogurtilla ja raikkaalla passionhedelmällä.

6 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Passionhedelmä pavlovat

Marenki:

4 kpl kananmunan valkuaista
suolaa ripaus
250 g sokeria (noin 3 dl)
2 tl Dr. Oetker Vaniliinisokeria

Jogurtti-passionhedelmätäyte:

300 g kreikkalaista jogurttia
2 kpl passionhedelmää
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa

Koristeluun:

1 kpl passionhedelmää

Valmistus

Valmistus:

Marenki

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Vatkaa valkuaiset ja ripaus suolaa. Lisää vähitellen sokeri ja vanilliinisokeri ja vatkaa, kunnes sokeri on liuennut ja marenki on jämäkkää ja kiiltävää. 

Laita marenki pursotuspussiin, jossa on tähtitylla (10 mm Ø), ja pursota 12 samankokoista marenkipohjaa leivinpaperille uunipellin päälle. Paista noin 100 minuuttia uunin alatasolla. 

Jogurtti-passionhedelmätäyte

Sekoita jogurtti ja vaniljatahna. Sekoita passionhedelmän sisus joukkoon. Lusikoi täytettä jäähtyneiden marenkin päälle. Laita kaksi marenkipohjaa päällekäin. 

Koristelu

Koristele pavlovat tuoreella passionhedelmällä. 

Voit valmistaa marenkipohjat helposti Dr. Oetkerin marenkijauheesta!

Reseptin ravintosisältö Passionhedelmä pavlovat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1022 kJ
244 kcal
833 kJ
199 kcal
Rasva 5.04 g 4.10 g
Hiilihydraatit 46.26 g 37.61 g
Proteiini 4.73 g 3.85 g