EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pehmeä banaanikakku

Terveellinen banaanikakku, jonka koostumus on mehevän kostea. Helppo gluteeniton ja maidoton ohje, jossa ainekset yhdistetään yhdessä kulhossa.

10 palaa

Vaikeustaso 1 45 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Pehmeä banaanikakku

Banaanikakku:

3 kpl kananmunaa
3 kpl kypsää banaania
2 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 dl Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 dl kookosöljyä
1,5 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 kpl Dr. Oetker Vaniljatankoa
1 tl kardemumma
suolaa pieni ripaus

Vanilja-kookoskerma:

1 prk kookoskermaa , jonka päältä kaavitaan 2 dl kovaa kookoskermaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

preparation

Valmistus

1

Tee vaniljatankoon viilto pituussuunnasta ja rapsuta sisältä vaniljan siemenet esimerkiksi veitsen kärkeä apuna käyttäen. Yhdistä kakkupohjan kaikki ainekset ja pyöräytä ne sekaisin tehosekoittimessa.

2

Voitele irtopohjavuoka (noin 20 cm) ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 180 asteessa, noin 30 minuuttia, kunnes pinta on paahtunut kauniisti. Anna kakun jäähtyä.
 

3

Vatkaa jääkaappikylmä kookoskerma kovaksi vaahdoksi. Mausta valmis vaahto vaniljasokerilla.