EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pikkuleivät

(4)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tällä perusohjeella valmistat erilaisia pikkuleipiä muuntelemalla taikinaa. Taikinan voi jakaa osiin ja maustaa eritavoin.

noin 30 - 40 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Pikkuleivät

Perustaikina:

5 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 ½ dl sokeria
1 kpl kananmuna
250 g voita (pehmeää)

Manteli- kanelileivät:

1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 tl kanelia

Suklaa-appelsiinileivät:

1 rs Dr. Oetker Appelsiinin Kuoripala
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark

Kierreleivät:

½ dl kaakaojauhetta

Valmistus

Valmistus

1

Perustaikina

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi kulhoon.

2

Lisää vaniljasokeri, sokeri, muna ja rasva.

3

Sekoita aineet tasaiseksi taikinaksi. Valitse joku seuraavista vaihtoehdoista tai mausta taikina muulla vastaavalla tavalla.

Manteli- kanelileivät

Muotoile perustaikinasta noin 5 cm:n paksuisia tankoja. Kääri tangot leivinpaperiin tai kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa vähintää 30 minuuttia.

4

Sekoita keskenään mantelirouhe ja kaneli.

5

Kierittele tangot seoksessa. Leikkaa tangoista noin 1/2cm:n viipaleita ja siirrä viipaleet leivinpaperoiduille pelleille.

6

Paista 170-180 asteessa noin 10 minuuttia.

7

Suklaa-appelsiinileivät

Sekoita perustaikinaan Appelsiini kuoripalat ja suklaapalat.

8

Muotoile taikinasta noin 5cm:n paksuisia tankoja. Kääri tangot leivinpaperiin tai kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.

9

Leikkaa tangoista noin 1/2cm:n viipaleita ja siirrä viipaleet leivinpaperoiduille pelleille.

10

Paista 170-180 asteessa noin 10 minuuttia.

11

Kierreleivät

Jaa perustaikina kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan kaakaojauhe.

12

Kääri taikinapalat leivinpaperiin tai kelmuun ja pane jääkaappiin jääkaappiinn ja anna kovettua vähintään 30 minuuttia.

13

Jaa taikinapalat kolmeen osaan ja kauli ne kevyesti jauhotetulla työpöydällä neliönmallisiksi levyiksi ja nosta vaalea takinalevy tummanpäälle.

14

Rullaa levy ja leikkaa se 1/2cm:n viipaleiksi. Nosta kiekot leivinpaperoiduille pelleille.

15

Paista 170-180 asteessa noin 10 minuuttia.

Koristele jäähtyneet pikkuleivät Dr.Oetker Sokerikuorrutteella ja Dr.Oetker Koristelurakeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Pikkuleivät

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 429kJ
109kcal
1834kJ
465kcal
Rasva 4.8g 20g
Hiilihydraatit 12g 53g
Proteiini 1g 4.3g