EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Piña Colada täytekakku

Kuuluisan drinkin  inspiroimassa täytekakku reseptissä on kookospohja, kookos-ananastäyte ja ananaskiille. Kauniit kukat on tehty kuivatetusta ananaksesta.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Piña Colada täytekakku

Kookospohja:

2 kpl kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 rkl vesi
0,5 dl vehnäjauhoja
0,25 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl kookosjauhoja

Kookos-ananastäyte:

0,46 kpl ananasta ; paloina tai renkaina, 100 g käytetään
4 dl kookosmaitoa , ei kevyt
1 prk kondensoitua maitoa
2 tl Dr. Oetker Rommiaromia
7 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
4 kpl kananmunan valkuaista

Ananaskiille:

2 dl ananasmehua säilykepurkista
1 tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Ananaskukat:

1 kpl tuoretta ananasta
Dr. Oetker Elintarvikeliimaa (Baking glue)
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
kookoslastuja

preparation

Valmistus

1

Kookospohja

Vaahdota kananmuna, sokeri ja vaniljasokeri ilmavaksi vaahdoksi sähkövatkaimella (noin 4-5 min). Lisää vesi ja vaahdota hyvin sekaan. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Lisää kookosjauho ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Paista kakkua 18-20 minuuttia 200 asteisen uunin alatasolla.

Kokeile kakun kypsyys tikulla. Jos tikkuun ei jää taikinaa, on kakku kypsä. Peitä kakku tarvittaessa leivinpaperilla, jotta se ei tummu liikaa. Anna valmiin kakkupohjan jäähtyä hyvin ennen täyttöä.

2

Täyte

Vuoraa irtopohjakakkuvuoka kakkumuovilla, nosta kookoskakkupohja vuokaan. Soseuta valutettu ananas soseeksi ja levitä sose pohjan päälle.

Anna liivatelehtien turvota kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Sekoita kookoskerma ja kondensoitu maito kulhossa. Purista liivatelehdistä enin vesi pois ja kuumenna mikrossa mikronkestävässä astiassa kunnes liivate on sulanut. Älä anna seoksen kiehua. Lisää liivateseokseen 3 rkl maitoseosta ja rommiaromi. Sekoita ja ja kaada seos maitoseokseen. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää täytemassaan varovasti nostellen.

Koristelu

Kuori ananas ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi, mandoliinirauta voi olla hyvä apu. Pehmennä viipaleita minuutin ajan mikroaaltouunissa. Aseta pehmenneet ananasviipaleet pieniin, metallisiin muffinivuokiin. Kuivata kiertoilmauunissa 50 ºC noin 4-8 tunnin ajan. Anna jäähtyä.

Pursota elintarvikeliimaa jokaisen ananasviipaleen keskiosaan, koristele hopeahelmillä ja anna kuivua.

Koristele kakun reunustat kookoslastuilla ja kakun päällinen ananaskukilla.

Vinkki

Jos elintarvikeliima on liian jäykkää, laita suljettu tuubi kuumaan veteen ennen käyttöä jotta liima notkistuu. Kakun ja ananaskukat voi valmistaa jo edellisenä päivänä. Koristele kuitenkin ananaskukilla vasta juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Piña Colada täytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1562kJ
373kcal
909kJ
217kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g