EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Piparkakut

Itsetehdyt piparkakut ovat monelle yksi joulun ehdottomista perinteistä. Koristele piparit kauniisti ja anna vaikka lahjaksi!

about 40 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Piparkakut

Taikina:

225 g voita
1,5 dl tummaa siirappia
2 dl sokeria
4 tl kanelia
3 tl inkivääriä
2 tl neilikkaa
2 tl kardemumma
2 kpl kananmunaa
9 - 10 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Koristelu:

tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Kiehauta rasva, siirappi, sokeri ja mausteet kattilassa. Jäähdytä seos ja vatkaa munat joukkoon. Sekoita jauhot ja sooda keskenään ja lisää seos taikinaan. Sekoita hyvin.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 200 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 5 Minutes

2

Pyöritä taikinasta halkaisijaltaan 5 cm:n tankoja. Kääri tangot leivinpaperiin tai kelmuun, pane ne jääkaappiin ja anna kovettua yön yli. Jauhota työpöytä kevyesti ja kauli taikina ohueksi levyksi. Paina piparimuoteilla haluamasi muotoisia pipareita. Paista samankokoiset piparit samalla pellillä.

3

Anna pipareiden jäähtyä tasaisella alustalla tai ritilän päällä. Säilytä hyvin jäähtyneet piparit tiiviissä astiassa. Koristele piparkakut sokerikuorrutteella ja koristerakeilla. Kiinnitä koristerakeet sokerikuorrutteeseen nopeasti, jotta ne ottavat hyvin kiinni.

Voit myös kaataa koristerakeita lautaselle ja painaa kuorrutetut piparit koristeisiin.

Reseptin ravintosisältö Piparkakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 678kJ
162kcal
1779kJ
425kcal
Rasva 5.04g 13.27g
Hiilihydraatit 22.79g 59.96g
Proteiini 2.05g 5.39g