reseptiin Piparminttukääretorttu
4 kpl | kananmunaa |
1,5 dl | sokeria |
1 ps | Dr. Oetker Mantelijauhetta (50 g) |
0,5 dl | perunajauhoja |
3 rkl | kaakaojauhetta |
1 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
1 dl | vadelmahilloa |
2 dl | vispikermaa |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
0,5 dl | sokeria |
2 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
1 tl | Dr. Oetker Piparminttuaromia |
250 g | Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa |
noin 100 g | Dr. Oetker Punaista Sokerimassaa |
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele sekaisin varovasti nostellen.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä tasaiseksi. Paista 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Ripottele puhtaalle leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle ja poista alla ollut leivinpaperi varovasti. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi
Levitä pohjalle hillo. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä siihen tuorejuusto. Mausta sokereilla ja piparminttuaromilla. Levitä seos hillon päälle.
Kääri torttu napakaksi rullaksi leveämmän sivun suunasta. Käännä sauma rullan alle.
Leikkaa kääretortusta n. 20cm pitkä pala karkkikepin rungoksi. Palastele lopusta kääretortusta kolmion muotoisia paloja karkkikepin kaarrosta varten. Voit tarvittaessa hieman lyhentää pitkää keppiosiota, mikäli kaarros tarvitsee tilkitsemistä.
Levitä karkkikeppirullalle ohut kerros täytettä. Voit myös täytteellä paikata karkkikepin muotoa ja koloja. Kauli valkoinen sokerimassa tomusokeroidulla alustalla. Nosta riittävän suuri sokerimassalevy karkkikeppirullan ympärille. Siisti reunat. Kauli punaisesta sokerimassasta nauhoja ja laita ne valkoisen massan päälle.
Tämä kakkuresepti on gluteeniton. Kiinnitä erityistä huomiota välineiden ja astioiden puhtauteen leipoessasi gluteenitonta keliakiaa sairastavalle.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
2156
kJ
515 kcal |
1574
kJ
376 kcal |
Rasva | 17.09 g | 12.48 g |
Hiilihydraatit | 59.83 g | 43.67 g |
Proteiini | 5.15 g | 3.76 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei