EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Piparminttukääretorttu

Kääretortusta saa helposti todella juhlavan tarjottavan. Esimerkiksi tämä karkkikepin muotoinen leivonnainen ilahduttaa takuuvarmasti joulujuhlien keskipisteenä.

about 10 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Piparminttukääretorttu

Sokeritaikina:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (50 g)
0,5 dl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 dl vadelmahilloa
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Kuorrutus:

250 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
about 100 g Dr. Oetker Punaista Sokerimassaa

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

2

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele sekaisin varovasti nostellen.

3

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä tasaiseksi. Paista 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

4

Ripottele puhtaalle leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle ja poista alla ollut leivinpaperi varovasti.
Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi

5

Levitä pohjalle hillo. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä siihen tuorejuusto. Mausta sokereilla ja piparminttuaromilla. Levitä seos hillon päälle.

6

Kääri torttu napakaksi rullaksi leveämmän sivun suunasta. Käännä sauma rullan alle.

7

Leikkaa kääretortusta n. 20cm pitkä pala karkkikepin rungoksi. Palastele lopusta kääretortusta kolmion muotoisia paloja karkkikepin kaarrosta varten. Voit tarvittaessa hieman lyhentää pitkää keppiosiota, mikäli kaarros tarvitsee tilkitsemistä.

8

Levitä karkkikeppirullalle ohut kerros täytettä. Voit myös täytteellä paikata karkkikepin muotoa ja koloja. Kauli valkoinen sokerimassa tomusokeroidulla alustalla. Nosta riittävän suuri sokerimassalevy karkkikeppirullan ympärille. Siisti reunat. Kauli punaisesta sokerimassasta nauhoja ja laita ne valkoisen massan päälle.

Tämä kakkuresepti on gluteeniton. Kiinnitä erityistä huomiota välineiden ja astioiden puhtauteen leipoessasi gluteenitonta keliakiaa sairastavalle.

Reseptin ravintosisältö Piparminttukääretorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2152kJ
514kcal
1570kJ
375kcal
Rasva 16.98g 12.39g
Hiilihydraatit 58.63g 42.80g
Proteiini 5.01g 3.66g