EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Piparminttukaramellit

Ihanat suklaiset piparminttukaramellit sopivat esimerkiksi lahjaksi ja joulun kahvipöydän herkuksi.

about 20 - 30 kappaletta

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Piparminttukaramellit

Ainekset:

75 g voita
175 g Domino-keksejä

Täyte:

100 g voita
2 dl kuohukermaa
3 dl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta tummaa
1 - 2 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Kuorrute ja koristelu:

100 g maitosuklaata
Dr. Oetker Leafy Luomu Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vuoraa suorakaiteisen vuoan pohja leivinpaperilla. Sulata voi. Hienonna tehosekoittimessa dominokeksit ja lisää sulatettu voi. Painele domino-voi-massa vuoan pohjalle tiiviisti. Laita jääkaappiin kovettumaan täytteen teon ajaksi.

2

Laita voi, sokeri, kerma ja kaakaojauhe paksupohjaiseen kattilaan. Keitä hiljalleen noin 20-30 minuutin ajan. Karamelliseos on valmista kun se kovettuu sormien välissä palloksi, kun tiputat hieman massaa jääkylmään veteen. Mausta Dr. Oetker piparminttuaromilla. Levitä karamellimassa keksipohjan päälle ja laita vuoka jääkaappiin, jotta massa kovettuu.

3

Pilko suklaa pieneksi hakkelukseksi ja sulata se vesihauteessa. Levitä sulanut suklaa kylmän ja jähmettyneen karamellimassan päälle. Sirottele koristerakeita suklaan päälle ja laita vuoka jääkaappiin. Kun suklaa on täysin jähmettynyt, voidaan karamellikakusta leikata paloja. Leikkaa palaset juuri ennen tarjoilua, koska ollessaan pidemmän aikaa huoneenlämmössä karamellit pehmenevät. Säilytä kylmässä.

Voit sekoittaa karamellimassaan myös esim. mantelirouhetta tai korintteja.

Reseptin ravintosisältö Piparminttukaramellit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 720kJ
172kcal
1951kJ
466kcal
Rasva 10.83g 29.28g
Hiilihydraatit 17.03g 46.02g
Proteiini 1.06g 2.86g