EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Piparminttupastillit

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Raikkaat ja makeat piparminttupastillit sopivat vaikka lasten tehtäviksi ja lahjaksi annettaviksi.

about 80 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Piparminttupastillit

Ainekset:

2 kpl kananmunan valkuaista
2 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
about 6 dl tomusokeria
tippa Dr. Oetker Elintarvikeväriä (punaista, sinistä, vihreää)
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita valkuaiset ja piparminttuaromi kulhossa. Lisää tomusokeria pienissä erissä ja sekoita paksuksi tasaiseksi massaksi. Lisää elintarvikeväriä tipoittain. Voit jakaa massan useampaan osaan ja värjätä osat eri väreillä. Käytä massan vaivaamiseen hansikkaita, jotta väri ei tartu käsiin.

2

Lisää tarvittaessa tomusokeria, jotta massa on helposti käsiteltävää ja muotoiltavaa. Jaa massa hasselpähkinän kokoisiin osiin ja pöyritä palat palloiksi väljästi leivinpaperille. Paina pastilleiksi, joissa on pieni painauma keskellä.

3

Sulata suklaa pussissaan kuumassa vesihauteessa (noin 70 astetta). Kun suklaa on kokonaan sulanut, leikkaa kulmaan reikä ja pursota jokaisen pastillin painaumaan suklaata. Anna kovettua.

Säilytä suljetussa rasiassa. Kokoa rasiaan kovettuneet pastillit. Laita leivinpaperi jokaisen kerroksen väliin.

Reseptin ravintosisältö Piparminttupastillit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 113kJ
27kcal
1608kJ
384kcal
Rasva 0.50g 7.17g
Hiilihydraatit 5.36g 76.55g
Proteiini 0.16g 2.27g