reseptiin Popcorn Rocky Road
200 g | maitosuklaata |
200 g | tummaa suklaata |
25 g | voita |
1 prk | kondensoitua maitoa |
1 ps | popcornia |
2 dl | riisimuroja |
2 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
Valmista popcornit mikrossa pussin ohjeiden mukaisesti. Sulata suklaa ja voi lämmönkestävässä kulhossa vesihauteessa. Lisää joukkoon kondensoitu maito ja sekoita. Anna jäähtyä hieman. Lisää joukkoon popcornit, riisimurot ja vaniljasokeri. Sekoita.
Levitä taikina leivinpaperin päälle noin 2-3 cm paksuksi levyksi. Laita levy kylmään ja anna sen jähmettyä
Leikkaa levy paloiksi terävällä veitsellä. Säilytä Rocky Road jääkaapissa tiiviskantisessa purkissa.
per annos / kappale | per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
583kJ 139kcal |
1837kJ 438kcal |
Rasva | 6.4g | 20g |
Hiilihydraatit | 14g | 43g |
Proteiini | 2.2g | 6.9g |