Flag

Prinsessakakku

about 10 - 12 palaa
Helppo
60 minuuttia
Klassinen prinsessakakku on helppo valmistaa ja sopii hienoimmallekin kahvipöydälle.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
4 kplkananmunaa
2 dlsokeria
2 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Kostutus
2 dlmaitoa
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
Täyte
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 dlmaitoa
1 dlvispikermaa
2 dlmansikkahilloa
Kuorrutus ja koristelu
1 rsDr. Oetker Mantelimassaa
pktDr. Oetker Vihreä sokerimassa
Dr. Oetker Pink Roses -sokeriruusuja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Mantelimassaa
Picture - Dr. Oetker Pink Roses -sokeriruusuja
1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: 30 Minutes

Kiertoilmauunin lämpötila: 170 °C

2

Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Valmista täytteeksi kakkumoussea ja lisää joukkoon 1 dl vatkattua vispikermaa. Täytä kakku kakkumoussella ja mansikkahillolla. Levitä päällimmäiseksi vielä kerros kakkumoussea. Jos haluat kakun pinnasta perinteisen mallin mukaan hieman kaarevan, kasaa täytettä keskelle paksumpi kerros sekä kakun väliin että päälle. Pyöristä tarvittaessa reunoja veitsellä leikkaamalla.

3

Sekoita mantelimassa ja vihreä sokerimassa tasaiseksi massaksi. Kauli riittävän suureksi levyksi, joka peittää koko kakun. Nosta levy kakun päälle kaulimen avulla. Kun päällinen on paikoillaan, voit siistiä reunat leikkaamalla ylimääräiset osat veitsellä tai kääntämällä ne kakun alle. Viimeistele koristelu Dr. Oetker Koristeruusuilla ja lehdillä sekä tomusokerilla.