Prinsessamokkapalat

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Upeat, juhlavat mokkapalat saavat tällä kertaa vaniljaisen täytteen sekä koristeellisen sokerimassakuorrutteen.

25 annosta

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Prinsessamokkapalat

Pohja:

4 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
200 g voita
4,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl maitoa

Täyte:

200 g voita
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
3 dl tomusokeria
säilykemangoa (1 purkki)
2 rkl Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä

Kuorrute:

250 g Dr. Oetker Keltaista Sokerimassaa
250 g Dr. Oetker Vaaleanpunaista sokerimassaa
250 g Dr. Oetker Vihreä sokerimassa
2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
pala Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa (pieni pala)
1 pkt Dr. Oetker Rose & Gold Décor -suklaakoristeita
tomusokeria (kaulimiseen)

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Kuumenna uuni 200 ℃:seen. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla.
 
Vatkaa kananmuna ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri yhteen. Kääntele voisula kevyesti munavaahtoon. Siivilöi jauhoseos vaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Sekoita kevyesti käännellen, älä vatkaa ettei ilma katoa taikinasta. Levitä taikina esivalmistellulle uunipellille ja paista noin 12–15 minuuttia tai kunnes taikina tuntuu sormella painettaessa hieman joustavalta.

2

Täyte

Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaniljatahna ja tomusokeri ja jatka vatkaamista pari minuuttia. Valuta mangosta neste pois ja soseuta se huolellisesti. Sekoita mangosose voivaahtoon yhdessä vaniljakreemin kanssa. Vatkaa tasaiseksi. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja anna asettua jääkaapissa 30 minuuttia.

3

Kuorrute

Vaivaa keltaisen sokerimassan joukkoon pieni pala vihreää massaa, jotta saat kauniin, vaalean vihreän sävyn. Vaivaa 1 tl sitruuna-aromia vaaleanvihreään massaan ja toinen teelusikallinen vaaleanpunaiseen massaan. Kauli vihreä massa kevyesti tomusokeroiden leivinpaperin päällä puolen pellin kokoiseksi levyksi. Kumoa levy pohjan päälle leivinpaperin avulla. Toista sama vaaleanpunaisella massalla. Laita levy jääkaappiin tunniksi (jos tarjoilet
palat seuraavana päivänä, ne säilyvät parhaiten levynä, jolloin niiden reunat ei kuivu). Siisti reunat ja leikkaa paloiksi. Koristele palat sokerimassakukilla ja koristehelmillä.

4

Sokerimassakukat

Kauli massa kevyesti tomusokeroidulla alustalla levyksi. Ota pyöreällä muotilla (esim. pursotustylla) jokaista kukkaa varten viisi terälehteä. Taita ympyrät puoliksi. Nipistä puolikkaiden kulmat yhteen. Yhdistä viisi terälehteä kukaksi ja viimeistele keskusta pienellä sokerimassapallolla. Kukat voi tehdä valmiiksi jo useampi päivä ennen tarjoilua. Anna kukkien kuivahtaa huoneenlämmössä leivinpaperin päällä ja siirrä ne sitten rasiaan.

Reseptin ravintosisältö Prinsessamokkapalat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 83807 kJ
20017 kcal
1650 kJ
394 kcal
Rasva 259.63 g 5.11 g
Hiilihydraatit 4,330.03 g 85.24 g
Proteiini 2.87 g 0.06 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei