EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Punajuuri-suklaakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mikä on mehevän suklaakakun salaisuus? Punajuuri!

about 16 annosta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Punajuuri-suklaakakku

Suklaakakku:

200 g punajuuria (keitettynä)
2 dl rypsiöljyä
3 kpl kananmunaa
2,3 dl sokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 dl kaakaojauhetta
suolaa
100 g Dr. Oetker Chocolate chips dark

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Kuumenna uuni 175°C: seen (kiertoilmauuni 150 ° C). Voitele ja korppujauhota 21 cm leipävuoka.

Suklaakakku

Sekoita punajuuri ja öljy tehosekoittimessa tasaiseksi. Sekoita munat ja sokeri keskenään toisessa kulhoon. Sekoita punajuurien joukkoon. Siivilöi jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe ja suola kulhoon. Lisää puolet jauhoista punajuuri-munaseokseen ja kääntele tasaiseksi. Lisää loput jauhot ja sekoita tasaiseksi. 

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes taikina ei tartu tikkuun. Jäähdytä 15 minuuttia vuoassa. Jäähdytä sitten ritilän päällä ilman vuokaa. 

Kuorrute

Sulata tummasuklaarakeet vesihauteessa tai mikrossa. Kaada sulatettu suklaa kakun päälle siksak-liikkeellä. Anna kuorrutteen kovettua hetki ennen kuin viipaloit.  

Reseptin ravintosisältö Punajuuri-suklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1319 kJ
315 kcal
1809 kJ
432 kcal
Rasva 14.72 g 20.17 g
Hiilihydraatit 30.58 g 41.89 g
Proteiini 3.48 g 4.77 g