Tärkeää tietoa:

Dr. Oetker Suomi vetää takaisin Pink Roses -koristeruusut mahdollisten mantelijäämien vuoksi

Lue lisää

Puolukka-kinuskikakku

(0)
4 3 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kirpeät ja happamat puolukat sopivat täydellisesti makean kinuskin kanssa. Klassikkoyhdistelmä herkullisessa juustokakussa.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Puolukka-kinuskikakku

Pohja:

200 g piparkakkuja tai muita keksejä
100 g voita

Täyte:

5 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
200 g kinuskituorejuustoa
200 g vaniljarahkaa
1 plo Dr. Oetker Toffeekastiketta
0,5 dl vesi
2 dl puolukoita tuoreena tai pakastettuina

Kiille:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
1 plo Dr. Oetker Toffeekastiketta
1 dl vesi
puolukoita koristeeksi

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Murskaa pohjan piparkakut hienoksi ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele noin 22 cm halkaisijaltaan olevan leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle.

2

Täyte

Laita täytteen liivatteet likoamaan kylmään veteen noin kymmeneksi minuutiksi. Vaahdota sillä aikaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, kinuskikastike ja vaniljarahka ja vatkaa seosta vielä minuutin verran. Kiehauta täytteen vesi kiehuvaksi ja purista liivatelehdistä liika vesi pois. Sulata kuumaan veteen ja lisää ohuena nauhana täyteseokseen sähkövatkaimella samalla vatkaten, jotta liivateseos sekoittuu hyvin täytteen joukkoon. Lisää vielä joukkoon puolukat nuolijalla joukkoon varovasti käännellen. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin jähmettymään 3-4 tunnin ajaksi.

3

Kiille

Kun täyte on jähmettynyt, tee kiille. Laita kiilteen liivatteet kylmään veteen noin kymmeneksi minuutiksi. Kaada kinuskikastikkeet kulhoon. Kiehauta kiilteen vesi ja purista liivatteista liika vesi pois, sulata ne kuumaan veteen. Kaada ohuena nauhana kinuskikastikkeen joukkoon ja sekoita tasaisen väriseksi. Kaada kiilleseos kakun päälle varovasti ja anna jähmettyä jääkaapissa mielellään yön yli. Tarjolle laitettaessa koristele puolukoilla.

Reseptin ravintosisältö Puolukka-kinuskikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2085 kJ
498 kcal
1277 kJ
305 kcal
Rasva 26.52 g 16.27 g
Hiilihydraatit 50.58 g 31.03 g
Proteiini 7.33 g 4.50 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei