EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Puolukkakakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Puolukkakakku on raikas ja juhlava juustokakku syksyn ja joulunajan juhliin.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Puolukkakakku

150 g piparkakkuja
35 g voita
1 ps Dr. Oetker mansikkakakkumoussea
2 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 dl maitoa
2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 ps puolukoita
1 ps Dr. Oetker Kakkukiillettä
2 dl vettä

Valmistus

Valmistus

1

Vuoraa 26 cm pyöreä irtopohjavuoka leivinpaperilla.Murusta piparkakut tehosekoittimessa tai kaulimen avulla muruiksi.Sekoita mukaan sulatettu voi. Levitä muruseos vuoan pohjalle ja laita jäähtymään jääkaappiin.Vaahdota erikseen sekä Mansikkakakkumousse että Vaniljakakkumousse 2 dl maidon kanssa.Vaahdota 2 dl kermaa ja sekoita puolet vaahdosta kumpaankin mousseen.Soseuta yksi pussi puolukoita ja sekoita sose Mansikkakakkumousseen.

2

Levitä puolukka-mansikkamousse pohjan päälle tasaisesti.Levitä päälle vaniljamousse. Levitä pinnalle puolukat.Kiehauta vesi ja loput puolukat. Voit halutessasi hieman rikkoa puolukoita.Siirrä pois liedeltä ja sekoita sekaan Kakkukiille. Levitä hieman jäähtyneenä kakun päälle.Anna kakun jähmettyä muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele halutessasi Dr. Oetker koristerakeilla

Ravintosisältö: reseptiin Puolukkakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 747kJ
178kcal
676kJ
162kcal
Rasva 12g 11g
Hiilihydraatit 11g 10g
Proteiini 2.1g 1.9g