EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pupukakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Koristele pääsiäisen täytekakku söpöksi pupuksi.

about 18 annosta

Vaikeustaso 1 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pupukakku

Sokerimassakoristeet:

100 g Dr. Oetker Vaaleanpunaista sokerimassaa
1100 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
1 kpl kananmunan valkuaista

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
2,3 dl sokeria
suolaa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
2 dl kivennäisvettä
2 dl rypsiöljyä
4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
120 g Dr. Oetker Mantelijauhetta

Mansikkatäyte:

2 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
350 g mansikoita
0,5 dl sokeria

Tuotejuustotäyte:

500 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
1 dl tomusokeria
2 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
5 dl vispikermaa

Kuorrutus:

250 g pehmeää voita
3 dl tomusokeria
50 g kookosrasvaa

Koristeluun:

Dr. Oetker Mustaa geeliväriä sekä sinistä ja punaista geeliväriä
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Pupun korvat (valmista 3-4 päivää etukäteen)

Kauli vaaleanpunaista sokerimassaa korvia varten ja leikkaa pitkulaiseen kolmion muotoon. Kauli valkoista sokerimassaa ja leikkaa hieman isommiksi kolmioiksi. Kääri jäljelle jäänyt sokerimassa tiiviisti kelmuun. Sivele valkuaista valkoiseen sokerimassaan ja laita vaaleanpunainen sokerimassa päälle. Anna korvien kuivua hyvin 3-4 päivän ajan. 

2

Esivalmistelut

Voitele kaksi (18 cm Ø) irtopohjavuokaa ja vuoraa niiden pohjat leivinpaperilla. Kuumenna uuni 170°C:seen tasalämmölle tai 150°C:seen kiertoilmalle.

3

Kakkupohja

Vatkaa kananmunat, sokeri, suola ja vaniljauute kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kivennäisvesi ja öljy joukkoon. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää jauhoseos ja mantelijauhe käännellen taikinaan. Kaada taikina kahteen vuokaan ja paista uunin alatasolla 35 minuuttia.

4

Mansikkatäyte

Sekoita cream fix, mansikat ja sokeri. Anna täytteen tekeytyä 5 minuuttia. 

5

Tuorejuustotäyte

Vatkaa tuorejuusto, vaniljauute ja tomusokeri tasaiseksi. Vatkaa kerma ja cream fix. Sekoita kerma tuorejuuston joukkoon.

6

Kakun kokoaminen

Leikkaa jäähtyneet kakkupohjat puoliksi. Levitä 1/3 osa tuorejuustosta ensimmäiselle pohjalle ja painele tasaiseksi. Levitä sitten 1/3 osa mansikkatäytteestä päälle. Laita seuraava pohja päälle ja levitä päälle taas 1/3 osa tuorejuustotäytettä ja mansikkatäytettä. Toista kunnes neljäs pohja on päällä. Laita jääkaappiin 2 tunniksi. 

7

Voikreemi

Vatkaa voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää kookosöljy ja vatkaa tasaiseksi. 

8

Kuorrutus ja koristelu

Kuorruta kakku 1/3 osalla voikreemistä ja laita jääkaappiin 40 minuutiksi. Jäljelle jäävä voikreemi käytetään pupun hiusten pursotukseen. Kauli valkoinen sokerimassa pyöreäksi levyksi ja päällystä kakku sokerimassalla. Leikkaa reunalta ylijäävä helma pois.

Muotoile vaaleanpunaisesta sokerimassasta nenä, kieli ja käpälät. Muotoile sitten valkoisesta sokerimassasta silmät, posket ja tassut. Värjää silmiä varten valkoista sokerimassaa siniseksi ja värjää pupillit mustalla geelivärillä. Kiinnitä yksityiskohdat kakkuun sokerikuorrutteen avulla. 

Värjää jäljelle jäänyt voikreemi geeliväreillä, esimerkiksi sinisellä ja punaisella. Laita värjätyt kreemit pursotuspusseihin, joiden päässä on tähtitylla (10 mm Ø). Pursota kakun päälle pupulle hiukset. Leikkaa kakun takaosaan pienet kolot korvia varten. Laita korvat paikoilleen. Koristele hopeahelmin.

Kakku säilyy noin kaksi päivää jääkaapissa. Sokerikuorrute kannattaa levittää kakun päälle tarjoilupäivänä ja korvat kannattaa kiinnittää kakkuun juuri ennen tarjoilua, jottei ne pehmene. 

Reseptin ravintosisältö Pupukakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 26662 kJ
6368 kcal
1650 kJ
394 kcal
Rasva 116.18 g 7.18 g
Hiilihydraatit 1,291.25 g 79.81 g
Proteiini 7.07 g 0.44 g