Raparperi-britatorttu

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Marengin makeus ja raparperien raikas happamuus yhdessä tekevät herkullisen kakun.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raparperi-britatorttu

Pohja:

150 g voita
0,5 dl sokeria
4 kpl kananmunan keltuaista
2 dl vehnäjauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 dl maitoa

Marenki:

4 kpl kananmunan valkuaista
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Raparperikompotti:

5 dl raparperinpaloja
1 dl sokeria
0,25 tl kanelia
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl vettä

Täyte:

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa tai maustamatonta tuorejuustoa
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
sokeria

Pinnalle:

tomusokeria
0,5 l tuoreita mansikoita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

2

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista vielä 10 minuuttia. Mausta marenki vaniljasokerilla. Levitä marenkivaahto pohjataikinan päälle ilmavasti. Paista 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut väriä ja pohja tuntuu kypsältä.

3

Laita kattilaan raparperipalat, sokeri, kaneli, vaniljasokeri ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet.

4

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka. Sekoita joukkoon raparperiseos. Mausta sitruuna-aromilla ja tarvittaessa sokerilla.

5

Leikkaa britatorttu kahteen yhtäsuureen osaan ja laita toinen osa tarjoiluvadille. Levitä päälle täyte. Nosta päälle toinen pohjaosa ja siivilöi pinnalle tomusokeria. Koristele mansikoilla ja pehmeillä hopeahelmillä.

Reseptin ravintosisältö Raparperi-britatorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2035 kJ
486 kcal
1118 kJ
267 kcal
Rasva 24.26 g 13.33 g
Hiilihydraatit 50.35 g 27.67 g
Proteiini 5.58 g 3.06 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei