EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperi-britatorttu

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Marengin makeus ja raparperien raikas happamuus yhdessä tekevät herkullisen kakun.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Raparperi-britatorttu

Pohja:

150 g voita
½ dl sokeria
4 kpl kananmunan keltuaista
2 dl vehnäjauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl maitoa

Marenki:

4 kpl kananmunan valkuaista
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Raparperikompotti:

5 dl raparperinpaloja
1 dl sokeria
¼ tl kanelia
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl vettä

Täyte:

2 dl kuohu- tai vispikermaa
200 g maitorahkaa tai maustamatonta tuorejuustoa
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
sokeria

Pinnalle:

tomusokeria
½ l tuoreita mansikoita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

2

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista vielä 10 minuuttia. Mausta marenki vaniljasokerilla. Levitä marenkivaahto pohjataikinan päälle ilmavasti. Paista 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut väriä ja pohja tuntuu kypsältä.

3

Laita kattilaan raparperipalat, sokeri, kaneli, vaniljasokeri ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet.

4

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka. Sekoita joukkoon raparperiseos. Mausta sitruuna-aromilla ja tarvittaessa sokerilla.

5

Leikkaa britatorttu kahteen yhtäsuureen osaan ja laita toinen osa tarjoiluvadille. Levitä päälle täyte. Nosta päälle toinen pohjaosa ja siivilöi pinnalle tomusokeria. Koristele mansikoilla ja pehmeillä hopeahelmillä.

Ravintosisältö: reseptiin Raparperi-britatorttu

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1408kJ
337kcal
1118kJ
268kcal
Rasva 17g 13g
Hiilihydraatit 35g 28g
Proteiini 3.5g 2.8g