Flag

Raparperi-mansikkapavlova

10 - 12 annosta
Helppo
180 minuuttia
Pavlova marenkijauheesta täytetään raparperi-mansikkasoseella ja tuoreilla mansikoilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marenki
2 psDr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
1,5 dlvettä
Täyte
250 graparperia
150 gmansikoita
2 - 3 dlsokeria
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
200 gtuoreita mansikoita
5 dlvispikermaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa

Valmista marenki pussin ohjeiden mukaisesti. Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Lusikoi marengista pohja, joka on halkaisijaan noin 24 cm ja korkeudeltaan 5-6 cm. Painele lusikalla keskelle kolo täytteitä varten ja nosta marenkipohjan reunoja ylös. Paista 100 ° C: ssa noin 2 tuntia. Anna pohjan jäähtyä. 

Keitä raparperi, mansikat, sokeri ja vaniljatahna. Lisää ensin osa sokerista ja maista sosetta. Lisää sokeria oman maun mukaan. Kuumenna 5-10 minuuttia keskilämmöllä ja soseuta tasaiseksi. Jäähdytä sose. 

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää halutessasi kaksi ruokalusikallista sokeria. Viipaloi mansikat. 

Laita marenkipohja tarjoilulautaselle. Lusikoi päälle kermavaahto, raparperi-mansikkasose ja tuoreet mansikat. Tarjoile heti.