EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperi-vaniljapiirakka

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Helppo ja nopea resepti raparperistä. Raparperipiirakka, jossa täytteeseen laitetaan vaniljakreemiä.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raparperi-vaniljapiirakka

Pohja:

pkt voitaikinaa (pakaste)

Täyte:

2 dl sokeria
2 dl vettä
1 tl kardemumma
250 g raparperia
1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
4 dl maitoa
1 rkl raesokeria

Valmistus

Valmistus:

Keitä vesi ja sokeri sokeriliemeksi. Lisää jauhettu kardemumma. Anna jäähtyä hetki. 
Leikkaa raparperi pitkiksi paloiksi ja laita vähän jäähtyneeseen sokeriliemeen. 

Kauli voitaikinalevyt 20 × 20 cm kokoiseksi pohjaksi ja laita piirakkavuokaan tai leivinpaperin päälle uunipellille. Säästä taikinaa myös reunalle koristeeksi. 

Vatkaa vaniljakreemi maidon kanssa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Levitä vaniljakreemi piirakkapohjan päälle. Ota raparperitangot sokeriliemestä ja asettele vaniljakreemin päälle.  Jäljelle jääneestä voitaikinasta voit muotoilla reunat piirakalle. Ripottele lopuksi päälle raesokeria. 

Paista 175 ° C: ssa noin 20 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö Raparperi-vaniljapiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1394 kJ
333 kcal
766 kJ
183 kcal
Rasva 15.35 g 8.43 g
Hiilihydraatit 43.00 g 23.63 g
Proteiini 5.29 g 2.91 g