EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperikääretorttu

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kun puutarhan nurkasta alkaa nousta raparperin varsia on aika leipoa kääretorttu!

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raparperikääretorttu

Raparperihilloke:

2 kpl raparperinvartta
125 g ruokosokeria
1 tl inkivääriä

Taikina:

3 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

2 dl ranskankermaa
2 dl vispikermaa
3 rkl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Koristelu:

Dr. Oetker Chocolate Stars -suklaakuvioita

Valmistus

Valmistus:

1

Hilloke

Kuumenna uuni 225 asteeseen.Valmista raparperihilloke: Paloittele raparperi uuni vuokaan. Sekoita sekaan ruokosokeri ja hienonnettu inkivääri. Paista seosta uunin keskitasolla 12-15 minuuttia, kunnes raparperi on pehmeää. Vähennä uunin lämpöä 200 asteeseen.

2

Taikina

Vaahdota kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauho, perunajauho ja leivinjauhe ja sekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 8-10 minuuttia kullanruskeaksi. Ripottele sokeria leivinpaperille ja kumoa kuuma torttulevy paperille. Torttulevy rullautuu ja paistopaperi irtoaa helposti, kun laitat paperin päälle kostean keittiöpyyhkeen.

3

Täyte

Vaahdota ranskankerma, kerma, vaniljasokeri ja tomusokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt raparperihilloke ja sekoita tasaiseksi. Irrota paistopaperi torttulevyltä ja levitä täyte levylle. Jätä toisen pitkän sivun reuna ilman täytettä ja aloita rullaaminen täytteellisestä reunasta. Käytä rullaamisessa apuna levyn alla olevaa paperia. Kääri lopulta torttu paperiin.Laita torttu jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Koristele suklaatähdillä juuri ennen tarjoilua. Voit kiinnittää tähdet Dr. Oetker sokerikuorrutteella.

Reseptin ravintosisältö Raparperikääretorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1344 kJ
321 kcal
1269 kJ
303 kcal
Rasva 8.21 g 7.74 g
Hiilihydraatit 42.75 g 40.33 g
Proteiini 3.07 g 2.89 g