reseptiin Raparperikääretorttu
2 kpl | raparperinvartta |
125 g | ruokosokeria |
1 tl | inkivääriä |
3 kpl | kananmunaa |
2 dl | sokeria |
1 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | perunajauhoja |
1 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
2 dl | ranskankermaa |
2 dl | vispikermaa |
3 rkl | tomusokeria |
1 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
Dr. Oetker Chocolate Stars -suklaakuvioita |
Kuumenna uuni 225 asteeseen.Valmista raparperihilloke: Paloittele raparperi uuni vuokaan. Sekoita sekaan ruokosokeri ja hienonnettu inkivääri. Paista seosta uunin keskitasolla 12-15 minuuttia, kunnes raparperi on pehmeää. Vähennä uunin lämpöä 200 asteeseen.
Vaahdota kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauho, perunajauho ja leivinjauhe ja sekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 8-10 minuuttia kullanruskeaksi. Ripottele sokeria leivinpaperille ja kumoa kuuma torttulevy paperille. Torttulevy rullautuu ja paistopaperi irtoaa helposti, kun laitat paperin päälle kostean keittiöpyyhkeen.
Vaahdota ranskankerma, kerma, vaniljasokeri ja tomusokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt raparperihilloke ja sekoita tasaiseksi. Irrota paistopaperi torttulevyltä ja levitä täyte levylle. Jätä toisen pitkän sivun reuna ilman täytettä ja aloita rullaaminen täytteellisestä reunasta. Käytä rullaamisessa apuna levyn alla olevaa paperia. Kääri lopulta torttu paperiin.Laita torttu jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Koristele suklaatähdillä juuri ennen tarjoilua. Voit kiinnittää tähdet Dr. Oetker sokerikuorrutteella.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
1344
kJ
321 kcal |
1269
kJ
303 kcal |
Rasva | 8.21 g | 7.74 g |
Hiilihydraatit | 42.75 g | 40.33 g |
Proteiini | 3.07 g | 2.89 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Suostumuksesi sisältää myös mahdollisen tietojen siirron Yhdysvaltoihin GDPR:n artiklan 49 mukaisesti. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Sieltä löydät myös lisätietoja tiedonsiirrosta teknologiantarjoajille ja kumppaneille Yhdysvalloissa. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua. Osa teknologian tarjoajista, joita käytämme, voivat käsitellä tietojasi myös Yhdysvalloissa. Tässä tapauksessa on olemassa riski, että Yhdysvaltain turvallisuuspalvelut voivat päästä tietoihisi käsiksi ilman ennakkoilmoitusta. Et ehkä voi ryhtyä tehokkaisiin oikeustoimiin tätä vastaan Yhdysvalloissa.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan. Teemme myös yhteistyötä kumppaneiden kanssa, jotka voivat käsitellä tietojasi Yhdysvalloissa. Tässä tapauksessa on olemassa potentiaalinen riski, että Yhdysvaltain turvallisuuspalvelut voivat päästä käsiksi tietoihisi ja ilman ennakkoilmoitusta. Et ehkä voi ryhtyä oikeustoimiin tätä vastaan Yhdysvalloissa.
Joo
ei